Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha egy nő ducibb/duci akkor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő ducibb/duci akkor már könyvelje el, hogy nem kell egy férfinak sem kapcsolatra?

Figyelt kérdés
30 felett, korban 35-45 ig ismerkednèk.De sajnos teljes kudarc. Pedig semmi olyat nem várok el amit én nem tudok viszont nyújtani.
2023. nov. 2. 11:12
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
20%
Nem lenne egyszerűbb lefogyni?? Valóban nem sok férfinek jön be a duci alkat, de azért akad egy kettő akit nem zavar annyira.
2023. nov. 2. 11:20
 2/28 anonim ***** válasza:
77%
Nem, nem ettől függ. Csomó más dolog számít. Egy teltebb nő is lehet szexi.
2023. nov. 2. 11:23
 3/28 A kérdező kommentje:

1 Ha egyszerű lenne már lefogytam volna. De sajnos nem az, plusz van alap betegségem is.

2 De akkor miért ?

2023. nov. 2. 11:28
 4/28 anonim ***** válasza:
100%
Itt csomóan írják, hogy sorban állnak a kövér csajoknál, akkor miről van szó?
2023. nov. 2. 11:31
 5/28 anonim ***** válasza:
4%

Nem, egy nő akármilyen dagadt, ronda, rusnya, akkor is simán tud találni magának pasit.

Ha férfi lennél, lenne igen a kérdésedre a válasz, semmi esélye nem lenne még a legocsmányabb, leghányingerkeltőbb nőnél sem.

2023. nov. 2. 11:31
 6/28 anonim ***** válasza:
23%
Valszeg nem azért nem találsz valakit, mert duci vagy, hanem mert ha az elvárásaidat leírnánk papírra és egymásra tennénk a lapokat, akkor a szaturnuszig érne, mint a legtöbb nő társadnak.
2023. nov. 2. 11:37
 7/28 anonim ***** válasza:
15%

#3 "Ha egyszerű lenne már lefogytam volna. De sajnos nem az"

Szokásos kifogások..

Ha kevesebb kalóriát viszel be egy nap mint amennyit elhasználsz, fogyni fogsz! Semmi bonyolult nincs benne!

2023. nov. 2. 11:47
 8/28 A kérdező kommentje:

4 Nálam nincs sor elhiheted.

6 Semmi olyan elvárásom nincs amit én ne tudnék teljesíteni pl a pasitól sem várom el a sportos alkatot mert én sem vagyok az.

7 Ebbe nem mennèk bele, inkább megadnàm az endokrinológusom és a belgyógyàszom számát mert csak ők tudnának szakszerű választ adni. ( irónia)

2023. nov. 2. 12:17
 9/28 anonim ***** válasza:
0%
Telt alkatu vagyok, voltam vékony is, de akkor csak a csóró luzer, semmirevaló pasik talaltak meg. Ahogy lett seggem, mellem, rögtön jöttek az ertekesebb ferfiak. Nalad mit takar a telt? Én 78kg vagyok 160cm.hez.
2023. nov. 2. 12:19
 10/28 A kérdező kommentje:
9 Írtam
2023. nov. 2. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!