Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál, ha a barátod a vita hevében azt mondaná rád, hogy hülye k*rva?
Érdekes, én ilyesféle "közvéleménnyel" sehol nem találkoztam való életben.
Ha meg a GYK-ból indulunk ki, akkor itt aztán a nőket is agyfa-főbe ócsárolják meg szidják a nőgyűlölő incelek, szóval..
Ez egy elég felületes kérdés volt, ugyanis hiányzik az élethelyzet , amiben elhangzott.
Hány éve ismeritek egymást?
Mi volt a konfrontáció oka?
Mi váltotta ki ezt a kijelentést, min veszekedtek?
Látszik milyen sok az önérzetes ember, aki egy pillanat alatt tudja a választ olyasmire, amit valójában PONTOSAN nem ismer. Én kíváncsi lennék a férfi verziójára, mielőtt így mindenki leoltja.
Több, mint 30 év házassággal a hátam mögött, már tudom, csak a fiatalok hisznek a mesében, hogy jön a Tökéletes pasi, vagy nő, és O nem fog még csúnyát sem mondani.
Ennél még "szebbet" is fog. Azokból lesz a boldog szülő pár, akik tudják kezelni a konfliktusokat, felnőtt módon, és nem elmenekülnek az első veszekedés után. Mert azt könnyű, könnyebb, mint megérteni a másikat.
De, természetesen, a Megfelelő hangnemben, és a k.rvazas nem épp az. Egyetértek ebben.
Egyetértek az előző kommenttel. Nyílván nem szép, és ha csak úgy mondja neked, hogy komolyan gondolja, akkor tényleg szakítani kell. Veszekedés közben viszont előfordulhat, hogy olyat mondasz, amit nem gondolsz komolyan. Nem akarom védeni, de ha szakítasz vele 3 év után, akkor ne az legyen mögötte, hogy veszekedés közben olyat mondott, amit nem gondolt komolyan, hanem inkább azért, mert indulatos, vagy mert már képtelen vagy megbízni benne, és okokat keresel a szakításhoz.
Illetve még valami: Gondold végig, hogy miért esett neked ennyire rosszul ez a szitokszó. Egy normál ember természetesnek venné, hogy ezt biztosan nem gondolta komolyan, és csak veszekedés közben jött ki belőle. Téged viszont komolyan megsértett vele. Nem lehet, hogy azért bánt ennyire, mert látsz benne igazságtartalmat, és igazából magadra haragszol, amit rá vetítesz ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!