Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál, ha a barátod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál, ha a barátod a vita hevében azt mondaná rád, hogy hülye k*rva?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 08:47
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
100%

Ja még egy dolog... Ha ő lesöpri az egészet azzal, hogy ne érzékenykedj, csak úgy mondta, felejtsétek el, akkor rohadtul nem bánta meg és újra elő fog fordulni.

Ha bocsánatot kér, és megbánást mutat, akkor esetleg - ha te is ezt szeretnéd - adhatsz neki még egy esélyt.

2023. nov. 2. 09:23
 12/36 anonim ***** válasza:
100%
Én szakítanék. Az ígérgetés általában addig tart, amég nem húzza fel magát újra egy másik veszekedés alkalmával. És ilyen nem “csúszik ki” csak úgy, ha korábban nem gondolta magában, stb.
2023. nov. 2. 09:31
 13/36 anonim ***** válasza:
18%
Ő fog szakitani az ilyen már nem szeret talonozik keres mást és le fog lépni.
2023. nov. 2. 09:36
 14/36 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg igen. Én nem olyan közegben nőttem fel, ahol ez a stílus belefér. Pedig apám is vitatkozott anyámmal, de ilyet egyszer nem vágott a fejéhez, ahogy kezet sem emelt rá soha.

Egy kapcsolatban vannak viták, amik néha akár komolyabbak is. Nem tudnék ilyen légkört hosszú távon elviselni, ahol belefér a lekrvázásom...

2023. nov. 2. 09:40
 15/36 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem fér ez bele egyik oldalról sem, akármelyik sértegeti így a másikat. Még vadidegennek sem mondok ilyet, ez nagyon alja.
2023. nov. 2. 09:41
 16/36 anonim ***** válasza:
7%
Csak meglátta a valódi éned. Ilyet férfi okkal mond. Azt pedig te okoztad. Neki kellene szakítani, hogy méltó módon folytathasd az ipart.
2023. nov. 2. 10:22
 17/36 A kérdező kommentje:

Utolsó, te ritka buta vagy. Semmit sem tudsz az előzményekről, és úgy osztod az észt.

Elfogadok én mindenféle választ, de a tiéd egész egyszerűen primitív.

2023. nov. 2. 10:27
 18/36 anonim ***** válasza:
93%
Ne is foglalkozz vele kérdező, ez csak egy megkeseredett, szánalmas kis nőgyűlölő, akinek ez a napi örömforrása. Saját magát minősíti.
2023. nov. 2. 10:50
 19/36 anonim ***** válasza:
93%
Nagyon tiszteletlen dolog ez, nem szabad egy vitának sem így elfajulni. Exem nekem is egyszer ezt vágta a fejemhez, annyit reagáltam, hogy anyáddal keveresz össze. Utolsó csepp volt, soha nem aljasodnék le újra ide. Ha a párommal nézeteltérésünk van, azt meg tudjuk normálisan beszélni. Évek alatt soha nem kiabáltunk, vagy beszeltünk csúnyán egymással.
2023. nov. 2. 11:42
 20/36 anonim ***** válasza:
91%
Nekem ez túl durva lenne. Egyszer megengedi magának, onnantól kezdve átör egy határt, amit nem szabadott volna.
2023. nov. 2. 11:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!