Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál, ha a barátod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál, ha a barátod a vita hevében azt mondaná rád, hogy hülye k*rva?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 08:47
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
95%
Ha ilyen durva vitáink lennének, akkor igen, nem bírom az agresszív embereket.
2023. nov. 2. 08:48
 2/36 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem az ilyen jellegű sértegetések nem férnek bele egy kapcsolatban, persze azt nehez megmondani előre, hogy fixen szakítunk, de az viszont tény, hogy nagyon romboló az ilyesmi egy kapcsolatban. Férfiként mondom ezt.
2023. nov. 2. 08:49
 3/36 anonim ***** válasza:
94%
Simán. A hülye szó miatt is, a K*rva csak ráadás lenne. Az anyját hülye k*rvázza inkább! 🖕
2023. nov. 2. 08:49
 4/36 anonim ***** válasza:
100%
Azonnal. És nincs visszaút. A tisztelet abszolút hiánya.
2023. nov. 2. 08:57
 5/36 anonim ***** válasza:
100%
Én mem vagyok az érzékenykedés híve, hogy jaj, felemelte a hanjgát, nárcisztikus, szexista pszichopata... De talán ez azért nem férne bele nálam sem.
2023. nov. 2. 08:58
 6/36 anonim ***** válasza:
2%
De visszafelé szabad ilyet mondani neki, ő azért van, hogy ezt eltűrje :)
2023. nov. 2. 09:06
 7/36 A kérdező kommentje:
Igen, én is soknak érzem ezt nagyon.. azt mondta nem fordul elő többet és bánja, meg nem gondolta komolyan, de azért ezek nagyon erős szavak. Ráadásul indulatos természet, szóval nem vagyok benne biztos, hogy nem fordul elő újra, és ilyenekkel azért ne alázzon már, ezt semmiképp sem akarom eltűrni.
2023. nov. 2. 09:11
 8/36 anonim ***** válasza:
87%

6

Ki kötelezi rá, hogy bármit eltűrjön. Egy férfinak is joga van szakítani BÁRMI miatt. Vagy valaki megtiltotta bektek, hogy akkor fejezzetek be egy kapcsolatot, amikor akartok???

2023. nov. 2. 09:15
 9/36 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te döntöd el, hogy adsz-e még esélyt neki...

Ha már előfordult ilyen, akkor szerintem nincs értelme. Ha hosszú ideje együtt vagytok már, és most először történt ilyen... Hát fene tudja, majd eldöntöd, hogy megbocsátasz-e.

2023. nov. 2. 09:16
 10/36 A kérdező kommentje:

Három éve vagyunk együtt, igen.

Most azóta nem beszélünk, át szeretném gondolni, mi legyen. De úgy látom, ezt ti is durvának érzitek.

2023. nov. 2. 09:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!