Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szakítanál, ha a barátod a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítanál, ha a barátod a vita hevében azt mondaná rád, hogy hülye k*rva?

Figyelt kérdés
2023. nov. 2. 08:47
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
80%
Ennek azért vannak előjelei. Tuti más nőket is kurvázott már le, nem kapcsolt be a piros lámpa a fejedben olyankor? Norámlis férfi kb. ki se ejti a száján ezt a szót, max mikor káromkodik, a qrva életbe.
2023. nov. 2. 11:58
 22/36 anonim ***** válasza:
3%

16

Ebből adódóan gondolom bármely férfival kapcsllatban elhangzik, hogy "mocskos f*sz", az a körülményektől teljesen függetlenül igaz és megfellebbezhetetlen igazság? Vagy csak a nőkre nézve működik?

2023. nov. 2. 12:12
 23/36 anonim ***** válasza:
80%
Minden ilyen kérdés alatt kell egy ilyen, mint a 22es, aki semmit nem tesz érdemben a témához, nincs normális válasza, csak hisztizni tud, hogy na bezzeg fordítva. Nem, fordítva sem lenne rendben, nem f@szozunk le senkit, ugyan olyan undorító mind a két helyzet. De hogy jön ez minden kérdéshez? Kisebbségi komplexusod van? Otthon nem mersz megszólalni? Vagy el se jutottál odáig, hogy megszólíts egy nőt? Miért kell minden kérdés alatt ezt a passzív agresszív áldozatpózt tolni? Már nem először látom ezt, és felcsesz. Ha nincs válaszod a kérdésre, hisztizz az incelposztok alatt.
2023. nov. 2. 12:17
 24/36 anonim ***** válasza:
84%

22#:

Senkinek nem kéne a másikat csúnya szavakkal illetnie nemeket nem nézve.

Én se értem hogy minek írod, hogy fordított helyzetben komolyan. Alapnak kéne lennie hogy nem bántod a másikat, még idegent se

2023. nov. 2. 12:19
 25/36 anonim ***** válasza:
18%
Engem is lef@szozott már a feleségem, én csak nevettem rajta.
2023. nov. 2. 12:29
 26/36 anonim ***** válasza:
3%

25.

Bizonyára megérdemelted.

2023. nov. 2. 12:30
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

23-24

Látom a szövegértés nem megy...

A 16-os válaszoló azt az okosságot találta mondani, hogy a kérdező pasija bizonyára "rájött", hogy milyen ember a kérdező, és természetesen igaza van, hiszen különben mem mondana ilyet. (Olvassátok vissza.)

Én meg feltettem NEKI a kérdést, hogy akkor ilyen alapon egy férfinak szegezett bántás is AUTOMATIKUSAN helyénvaló, vagy csak a nőkkel szemben ennyire előítéletes?

Esetleg legközelebb próbáljátok értelmezni a kommentet, mielőtt személyeskedésbe kezdetek. Hasznos lenne.

2023. nov. 2. 12:34
 28/36 anonim ***** válasza:
85%

22#

Ne haragudj, esküszöm nem láttam a 16-ot!

Bocsánatot kérek.

(pontozz le,24 voltam).

2023. nov. 2. 12:39
 29/36 anonim ***** válasza:
26. Meg hát. :)
2023. nov. 2. 12:41
 30/36 anonim ***** válasza:
30%

27.

Mondjuk a közvélemény általában úgy van vele, hogy "a férfi megérdemli, mert mind megérdemli" a szidást, a támadást.

2023. nov. 2. 13:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!