Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítanál, ha a barátod a vita hevében azt mondaná rád, hogy hülye k*rva?
16
Ebből adódóan gondolom bármely férfival kapcsllatban elhangzik, hogy "mocskos f*sz", az a körülményektől teljesen függetlenül igaz és megfellebbezhetetlen igazság? Vagy csak a nőkre nézve működik?
22#:
Senkinek nem kéne a másikat csúnya szavakkal illetnie nemeket nem nézve.
Én se értem hogy minek írod, hogy fordított helyzetben komolyan. Alapnak kéne lennie hogy nem bántod a másikat, még idegent se
23-24
Látom a szövegértés nem megy...
A 16-os válaszoló azt az okosságot találta mondani, hogy a kérdező pasija bizonyára "rájött", hogy milyen ember a kérdező, és természetesen igaza van, hiszen különben mem mondana ilyet. (Olvassátok vissza.)
Én meg feltettem NEKI a kérdést, hogy akkor ilyen alapon egy férfinak szegezett bántás is AUTOMATIKUSAN helyénvaló, vagy csak a nőkkel szemben ennyire előítéletes?
Esetleg legközelebb próbáljátok értelmezni a kommentet, mielőtt személyeskedésbe kezdetek. Hasznos lenne.
22#
Ne haragudj, esküszöm nem láttam a 16-ot!
Bocsánatot kérek.
(pontozz le,24 voltam).
27.
Mondjuk a közvélemény általában úgy van vele, hogy "a férfi megérdemli, mert mind megérdemli" a szidást, a támadást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!