Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ahol már vannak gyerekek, de a szexuális élet megromlott, hogyan javult vagy mi lett a kapcsolattal?
Figyelt kérdés
2023. nov. 1. 00:40
11/19 anonim válasza:
10
Te feleség vagy?
A nők is vágynak az erotikára, gyöngédségre, pajkosságra. A társaik pedig nem velük akarják ezt megélni sok esetben. És fordítva is lehetséges ez a helyzet.
Két ember közül az egyik mindig alkalmazkodóbb, elfogadóbb, hogy melyik kapcsolatban éppen ki, az helyzetfüggő, nem pedig a neméé.
12/19 A kérdező kommentje:
Szóvá tettem neki mert látta rajtam hogy ingerült vagyok. Amúgy csak megkérdeztem tőle, hogy ne lennék az mikor hónapok óta nem tudok normálisan elmenni mert 1-2 perces a szex. És jött az hogy mert ezzel szekálom és őt zavarja. Most tartsam magamba amit gondolok? Kimondom. Saját magának kéne változtatni ezen hogy ne menjen el ilyen hamar. Bevetettünk már mű péniszt is, hátha feldobná de a helyzet hogy nekem az igazi jobb lenne többször, mint egy élethű mű f*sz
2023. nov. 1. 09:08
13/19 anonim válasza:
Előjáték során sincs orgazmusod? Kézzel-szájjal mennyire lelkesen tesz a kedvedre?
14/19 anonim válasza:
Javulhat ha mindketten akarják.
15/19 anonim válasza:
Ez egy önző ember aki akit abszolút nem érdekli neked mi lenne a jó,ez jobb nem lesz ez vàlàs vagy szerető,de ez nem kapcsolat...
16/19 anonim válasza:
Mint ha olyan könnyű lenne olyant találni aki ilyennel is foglalkozik
17/19 A kérdező kommentje:
Van elő játék,de én legalább 20 perces vad szexre vágynék. Nagy igényeim vannak mi?
2023. nov. 1. 17:19
18/19 anonim válasza:
17
Tartós kapcsolatban ennek nagyon kicsi az esélye, mondhatni semmi.
19/19 anonim válasza:
Igen azok. Szerinted mennyi kapcsolatban van ilyen 20 perces előjáték :D azt sem tudom milyen az , még, hogy 20 perces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!