Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rosszul érzem, hogy lapos a párkapcsolatom?
Sokszor azt érzem, hogy unatkozom a barátom mellett, még úgy is hogy csak heti 1-2 napot töltünk egymással már 2 éve. Hol náluk, hol nálunk találkozunk, de mégis úgy érzem magam, mint aki már 20 éve házas.
Ha együtt töltjük az időt se csinálunk úgy semmit a szexen, és a tv nézésen kívül. De még úgy normálisan egy filmet sem néztünk meg az elejétől a végéig. Szerinte minden film szar, amit én találok ki.
Vagy a telefont nyomkodja, vagy pedig alszik mikor azt a kis időt is együtt töltjük. Nem beszélgetünk egymással, én szeretnék, de ő mindig rövidre zárja a beszélgetést, és ennyi. Sosem kérdezi meg, mi újság velem, folyton csak magáról beszél.
Én szeretnék egy közös hobbit, amit közösen csinálunk, de őt ez nem érdekli, sőt ne is mondjam neki, hogy unalmas a kapcsolatunk, mert én őt ezzel megbántom.
Nyáron is ötletként felajánlottam menjünk strandolni, vagy menjünk valahova a közelbe legalább pár napra kicsit távolabb nyaralni kettesben, de ő egyik ötletre se volt vevő. Ő nem vágyik velem sehova, mert ő volt már nyaralni nélkülem is, ő már sok mindent látott, amúgy is elég akár csak egy képen megnézni az adott helyet.
Ez még csak nem is barátság. Én a barátaimmal is ennél sokkal több programot, élményt élek át.
Kérdező, csak írod és írod, hogy mennyi mindent nem csináltok, hogy mekkora nagy nulla a kapcsolatotok. De még mindig nem válaszoltál arra, hogy neked erre mi szükséged van, miért vagy vele? Csak hogy legyen valaki a lakásban, akit kerülgetni lehet? Kapcsolatfüggő vagy, nem bírsz egyedül lenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!