Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetne ezt megoldani?

Figyelt kérdés

Kicsit hosszú lesz..

A barátom és én 2honap múlva 2éve leszünk együtt. Vannak hullámvölgyek, de melyik kapcsolatba nincs ugyebár. Nagyon jól megvagyunk szeretjük egymást. A probléma az hogy ebbe a (majdnem) 2évbe ugyan abba a városba SŐT! Elég közel lakunk egymáshoz kb gyalog 10perc. De viszont a szülei elfognak költözni egy nagyobb városra kb autóval 1-2órára innen.. és mivel nincs annyi pénze hogy azt a családi házat amiből elmennek fenn tudná tartani..ezért ő is megy velük.. és én nagyon szomorú vagyok ha tavkapcsolatba kell lenni mert nem hiszem hogy bírnám🥹🥺

Az egészbe a legrosszabb az hogy ha jobban belegondolok nem is tudom hogyan oldjuk meg a találkozást.. az anyja utál engem mert "elveszem az egyetlen fiát" és nem engedi meg hogy oda menjek.. én meg munkakereső vagyok még nem találtam munkát nincs arra pénzem hogy egy héten többször felvonatozzak😞 ő fog többször jönni de a jogsi miatt hogy meglegyen neki. Folyamat azt mondja hogy ne aggodjak nem lesz köztünk semmi gond. És a jogsit azért csinálja hogyha nékem is lesz munkahelyem és tudok elég pénzt keresni akkor ki tudnank menni ketten külföldre. De én olyan bizonytalan vagyok és tudom megha igaz is hogy így lesz meg így tervezi a dolgokat akkor is az legalább fél év..és addig sz@r lesz a kapcsolatunk?😞 Mondanám neki hogy költözzön oda a rokonához mert nagyon jóba van vele és szegény egyedül van mert az édesanyja meghalt. Legalább segíteni is tudna neki. Meg mégis csak családi ház..mert a panelt utálja. Nem tudom mi lesz köztünk. Vége lehet ezzel mindennek?🥺 Vagy meglehet ezt még oldani valahogy? Nagyon tanácstalan vagyok. Őt nem szeretném ezzel zaklatni mert azt hiszi hogy nem bízok bennünk..pedig de csak nekem ez az egész új és félek tőle😞

Mert rengeteg kapcsolat megy így tönkre. Főleg így hogy az anyja megtiltja hogy oda menjek😭

Én 19 párom 22

2023. okt. 31. 12:25
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
De mi akadalyoz meg abban, hogy felulsz a buszra, ami bevisz teged a megyeszekhelyre, aholvan egy aldi ea allandoan vesznek fel embert? Maris lenne kereseted, es mar csak alberletet kene intezni. Felnottek vagytok, nehogy mar ne tudjatok a mai vilagban megoldani a nem is onallo, hanem kozos eletet.
2023. okt. 31. 15:06
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
#19: Eléggé szar, hogy helyetted az edzőtermet választja...
2023. okt. 31. 16:27
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Külfölddel kapcsolatban (mert ott élek) nehogy azt hidd, hogy kánaán lesz. Ha nincs jól használható nyelvtudásod, meg valami hiányszakmád, akkor ti is csak azt a csoportot fogjátok gyarapítani, akik a különböző külföldi magyarok Facebook csoportokba írogatnak kétségbeesetten, hogy "kell valami meló". Amit persze nem fognak találni, maximum feketén, ahol egyik napról a másikra ki is dobhatnak, aztán ott álltok egy cent nélkül, és még az is gond, hogy mentek haza.

Valamint ha nincs egy jelentősebb megtakarításotok, amiből mondjuk 6 hónapot kihúztok egy Airbnb-ben (mert lakásbérléshez ugye munka kell, az meg nem lesz rögtön) akkor nem is érdemes belevágni.

De ha te otthon is már csak a kifogásokat keresed, hogy miért nem találsz munkát, akkor miért pont külföldön találnál?

2023. nov. 1. 19:14
 24/24 anonim ***** válasza:
Én és a párom két éve élünk távkapcsolatba, a kezdetektől fogva, mivel 170 kilométerre lakunk egymástól. Autóval két és fél óra kb. Tömegközlekedéssel vagy 5. Hamarosan összeköltözünk és minden rendben velünk. Igen, rossz hogy nem alszotok minden nap együtt, nem találkoztok csak ritkán de látod, hogy ki lehet bírni. Ez rajtatok múlik. De kicsit félek, hogy annyira ráparázol hogy ezzel fogod elrontani. Nincs pénzetek az nyilvánvaló, de hidd el ha mindketten elmennétek dolgozni akkor mindenképpen tudnátok fizetni egy olcsóbb albit. Pont ott a környéken amit írtál 70 ezerért kaptak albérletet a barátnőm és a párja. És egyáltalán nem lepukkant helyről van szó. Ha nem szeretnétek sokáig távkapcsolatban lenni akkor mielőbb keressetek munkát, albit es probléma megoldva. Egyébként pedig ilyen helyzetekbe mutatkozik meg mennyire is erős a ti kapcsolatotok.
2023. nov. 1. 23:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!