Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet jól megoldani ezt?
Amikor a másik mindenre azt mondja hogy ő jön ki sz.rul a dolgokból, és ő a hibás, meg amit ő akar azt sosem lehet.
Valaki volt már hasonlóban? Mit tett?
Ha ennyire sz@rul érzi magát a kapcsolatban, mert "mindig ő a hibás stb", akkor miért nem szakít?
Miért marad benne egy olyan kapcsolatban ahol neki rossz?
Ha én rosszul érezném magam a kapcsolatomban és már többször is előfordulna hogy kommunikációval nem lehet megoldani hogy jobb legyen, akkor szakítanék.
Mi értelme utólag panaszkodni, hogy "ő jön ki sz@rul a dolgokból"? Nyilván ha ez már a többedik ilyen eset (ha ezt állítja) akkor miért nem szakít?
Mert szerintem nem meri kimondani..mint ahogy talán én sem.
Viszont így már semmit nem merek lassan mondani hogy én hogy látom a problémákat amiben neki vagy nekem változni kellene
Nem tudom mire jó ez.
Mert van egy szituáció vagy történés és elmondom hogy ebben mi nem tetszett a reakciójában akkor mindig jön ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!