Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehetne ezt megoldani?
Kicsit hosszú lesz..
A barátom és én 2honap múlva 2éve leszünk együtt. Vannak hullámvölgyek, de melyik kapcsolatba nincs ugyebár. Nagyon jól megvagyunk szeretjük egymást. A probléma az hogy ebbe a (majdnem) 2évbe ugyan abba a városba SŐT! Elég közel lakunk egymáshoz kb gyalog 10perc. De viszont a szülei elfognak költözni egy nagyobb városra kb autóval 1-2órára innen.. és mivel nincs annyi pénze hogy azt a családi házat amiből elmennek fenn tudná tartani..ezért ő is megy velük.. és én nagyon szomorú vagyok ha tavkapcsolatba kell lenni mert nem hiszem hogy bírnám🥹🥺
Az egészbe a legrosszabb az hogy ha jobban belegondolok nem is tudom hogyan oldjuk meg a találkozást.. az anyja utál engem mert "elveszem az egyetlen fiát" és nem engedi meg hogy oda menjek.. én meg munkakereső vagyok még nem találtam munkát nincs arra pénzem hogy egy héten többször felvonatozzak😞 ő fog többször jönni de a jogsi miatt hogy meglegyen neki. Folyamat azt mondja hogy ne aggodjak nem lesz köztünk semmi gond. És a jogsit azért csinálja hogyha nékem is lesz munkahelyem és tudok elég pénzt keresni akkor ki tudnank menni ketten külföldre. De én olyan bizonytalan vagyok és tudom megha igaz is hogy így lesz meg így tervezi a dolgokat akkor is az legalább fél év..és addig sz@r lesz a kapcsolatunk?😞 Mondanám neki hogy költözzön oda a rokonához mert nagyon jóba van vele és szegény egyedül van mert az édesanyja meghalt. Legalább segíteni is tudna neki. Meg mégis csak családi ház..mert a panelt utálja. Nem tudom mi lesz köztünk. Vége lehet ezzel mindennek?🥺 Vagy meglehet ezt még oldani valahogy? Nagyon tanácstalan vagyok. Őt nem szeretném ezzel zaklatni mert azt hiszi hogy nem bízok bennünk..pedig de csak nekem ez az egész új és félek tőle😞
Mert rengeteg kapcsolat megy így tönkre. Főleg így hogy az anyja megtiltja hogy oda menjek😭
Én 19 párom 22
#9 ahj teljesen igazad van😩
Csak jó lenne tényleg valahogy megoldani azt hogy ne menjen el hanem a rokonánál lakna.. legalább a vezetés miatt se kéne úgy bevonatozgatni..mert helybe lenne..
#7 És nem is tudnátok jobban fizető munkát találni? Mindketten felnőttek vagytok, egyetem mellett is a legtöbb helyen lehet dolgozni. A párod 22, ennyi idősen meg mar akár az egyetemmel is végezhet. (Vagyis gondolom nem jár, mert az bezavarna a költözésbe).
Mit dolgoztok? Mit tanultok, ha tanultok, hol éltek most és téged mi köt oda? illetve hova költözik ő?
Budapesten drágák az albik, de pl már Szegeden is sokkal jobb a helyzet. És akár szobát is kivehettek ketten.
Az anyja őt is tiltja hogy menjen valahova ahol tudtok találkozni, vagy csak nem akar látni téged?
De a megoldás hosszútávon biztosan az összeköltözés lesz. Főleg, hogy beláthatatlan ideig lennétek távol.
Tehát. Menjen velük ha muszáj, közben dolgozzatok mindketten, hogy minél hamarabb tudjatok együtt kivenni valamit.
Gondolom nem akar a rokonánál élni, ha nem úgy döntött. Kibírjátok és ha utána külföldre mentek meglátjátok jó e együtt élni.
Te nem szeretnél egyébként tovább tanulni?
#7 ez a terv hogy munkát keresek..de egy eléggé kicsi városba lakok ahol nem sok lehetőség van. Mindenhol megvannak az emberek sőt építenek is le embereket de újak nem kellenek sehova. Max kihalásos alapon lehet valahova menni azt vettem észre..😞
Nem akar látni engem de láthatólag az is zavarja ha velem van.. mert volt amikor edzeni mentünk és mondta neki az anyja hogy én miért megyek mindig vele stb.
Hát ezek a honnan hova költöznek ez így elég személyes csak annyit írnák hogy Somogy megyéből Baranya megyébe és ahol én lakok az elég kicsi város nincs itt Aldi, Tesco még ilyen nagyobb boltok se tehát..
A helyzet az hogy magyarba nem igazán játszik az albi🫤 ezt ő is megmondta. Külföldön ott nyilván igen
#14 Itthon ha mindketten csak minimálbért kerestek akkor is ki tudtok venni egy kis zugot még Budapesten is.
Egyikőtök sincs helyhez kötve, bárhol kereshettek albit+munkát.
Mit csináltatok eddig? Gondolom te "most" (fél éve) érettségiztél, és a párod?
Próbálkozni kell, adjátok be sok helyze a jelentkezéseteket. Egyébként én is kicsit hasonló helyzetben vagyok most, ha gondolod írhatsz.
Külföldön nem könnyebb, se munkát, se albit. (Persze országtól függ. Nekem Hollandiával van siker tapasztalatom, itt nagyon durva a lakáshelyzet, nulla tőkével viszont máshova sem tudtok menni)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!