Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összevesztem a barátnőmmel,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összevesztem a barátnőmmel, merthogy nem akarom odaadni a kocsim kölcsönbe a testvérének, miután Ő összetörte a sajátját, szerintetek jogos a kiakadása?

Figyelt kérdés

A testvére belement egy álló kocsisorba, viszont kell neki kocsi a munkába járáshoz, mivel kocsival 40 perc alatt ott lehet lenni, tömegközlekedéssel meg 2 óra.

Jött a barátnőm a csodás ötletével, hogy hát az én autóm úgy is csak a parkolóban áll mióta teljes munkaidőben itthonról dolgozom, adjam oda a testvérének.

Én meg mondtam, hogy biztos, hogy nem, nem hiányzik, hogy az enyém is össze legyen törve, oldják meg Ők, vannak a testvérének szülei, fizessék Ők közösen, ez nem az én gondom, az autó meg az enyém, én fizettem, azt csinálok vele amit akarok.

Akkor jött a következő ötlet, hogy adjam el neki, és majd 4 részletben kifizeti, erre nem is mondtam semmit csak kiröhögtem.

Ez az eset vasárnap történt azóta nem reagál a barátnőm semmilyen üzenetre.

Őszintén én 100%-ban biztos vagyok abban, hogy nekem van igazam, nem az én dolgom valaki más hülyesége miatt megoldást keresni, pláne nem egy 1 éves kapcsolatban.

Vagy esetleg rosszul gondolkozom?

2023. okt. 31. 10:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Neked van igazad. Ha van pénze megvenni, akkor vegyen magának egy autót, vagy béreljen egyet. A párod hisztijét nem értem, azért ez nem volna elfogadható egy 1 éves kapcsolatban részemről.
2023. okt. 31. 12:07
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ki is raknám a csajt, ilyen hülyeségekkel jönne aztan még én vagyok a szar ember. A lóf@sznak is van vége. :D
2023. okt. 31. 12:29
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem az eszeert szereted. A kerdes mar csak az, hogy miert?
2023. okt. 31. 13:20
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Nőként írom, hogy egyrészt ilyen meg sem fordulna a fejemben,nem tudom mit képzel a barátnőd meg a tesója, másrészt ha még annyira meg is sértődik ezen, hogy napokig nem válaszol, már nem lenne a párom az illető...
2023. okt. 31. 19:19
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nőt tedd lapátra azonnal...
2023. okt. 31. 20:24
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Hát az nem párkapcsolat ha ezen múlik, hogy válaszol-e. Tudom nehéz, de vedd azt hogy legalább még időben kiderült, hogy milyen nő is és milyen ember is valójában.
2023. okt. 31. 21:02
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Hát a barátnőd gyerekes viselkedése alapján elpazaroltál egy évet erre a “kapcsolatra„

Azért az komoly hogy még téged állítanak be szemétnek

A testvére felnőtt ember aki maga okozta a problémáját!

2023. okt. 31. 21:25
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nincs autóm, és nem is szeretnék, de ettől függetlenül: nem vagy te köteles pátyolgatni a barátnő öcsikéjét. Főleg, hogy azért egy nagy értékű dologról van szó.

Mondjuk eleve nem jó ómen, hogy frissen törte össze az autóját, erre most kocsit próbál kunyerálni. Persze, persze, lehet véletlen is... bár aki már úgy belerongyol a sorba, hogy totálkáros lesz az autója, az elég valószínűtlen, hogy egy neki fel nem róható véletlen baleset miatt történt.

"kell neki kocsi a munkába járáshoz, mivel kocsival 40 perc alatt ott lehet lenni, tömegközlekedéssel meg 2 óra"

Azaz: dehogy kell neki. Csak kényelmesebb.

"nem lenne nélkülözhetetlen, kölcsön tudnám adni, de aki belemegy egy álló kocsisorba, annak fixen nem adnám oda"

Ott a pont. De most tényleg: most törte ripityára a kocsiját. Kicsit abszurd, hogy ezek után ő is, meg a növérkéje is már egyből autó után kapdosnak.

"alapból is kényes vagyok a saját dolgaimra, nem szívesen adok oda másnak olyan tárgyat, ami az enyém"

Ez meg teljesen jogos. Bár nálunk az ilyesmik nem okoznak problémát, barátnőmmel egymás dolgaira tudunk vigyázni, és egyikőnk sem olyan, hogy ha valaki a rokonai közül nehisztizne, akkor egyből egymáson követelnénk, hogy "add oda bármidet, mert a hisztis öcsikém követeli". Már csak azért sem, mert úgy gondolom, hogy reálisan át tudjuk gondolni a dolgokat, és kellemetlenséget meg végképp nem akarnánk egymásnak okozni.

Báár.. egyébként volt hasonló barátnőm. De nem véletlen a múlt idő. Amint realizáltam, hogy én a balek szerepében lennék, inkább azt mondtam, hogy jobb lesz nekünk külön. Én úgy vagyok vele, hogy ha szeretek valakit, akkor nem akarom, hogy neki rossz legyen, és kihasználni meg végképp nem szeretném. És hasonló hozzáállást várok el a másik fél részéről is.

2023. nov. 2. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!