Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek féltékeny, ha a barátnőm szinte minden hétvégén elmegy a barátaival szórakozni?
Figyelt kérdés
Távkapcsolatban vagyunk 4 hónapja. Nem tettem szóvá, nem is akarom, mert valahol nyilván teljesen rendben van, hogyha nem lehetünk együtt hétvégén, de vannak barátai, akikkel jól érzi magát... De mennyire "ciki", ha esetleg érzi, hogy féltékeny vagyok?
Tegnap 3 órakor ért haza hajnalban, a barátaival volt.
26 férfi, 26 N
2023. okt. 29. 10:33
11/12 anonim válasza:
Attól még hogy valakinek nem kenyere a buli az alkohol és a zene , azért a társa miért is nem szerezheti ezt??? A bulizás és a barátokkal való szórakozás nem korhoz kötött. Ha nem nem tetszik ilyen kapcsolat akkor lépj ki belőle de ne a másikat hibáztasd...egy párkapcsolatban nem mondhatod meg a másiknak mit csináljon csak mert neked az nem tetszik...
12/12 anonim válasza:
Utóbbival egyetértek. Ezt akkor lehetne számonkérni nálam például, ha együtt lennénk hétvégén és úgy mennék állandóan mérgezett egérként. Nekem párom múlt héten óvatosan mondta, hogy sajnos a barátaimat is hétvégére teszem és délutános műszakja miatt nincs időnk egymásra. Ez érthető volt.
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!