Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem akar elköteleződni?
Sziasztok!
Van egy lány, akivel nagyon jóban vagyunk. Összeszedtem magam, és elmondtam neki, hogy teljesen beleestem. Mivel nagyon jóban vagyunk, és nagyon értelmes is, elkeztünk róla beszélgetni, de nagyon meg volt lepődve, nem várt ilyen fordulatra. Mondta, hogy ez már benne is felmerült, de azóta folyamatosan nyomja el ezt az érzést. Azt mondta, hogy hülyének érzi magát azért, mert nem szeretne velem összejönni, konkrétan ezt mondta: "kivel, ha nem veled?" Ennek ellenére nem akar még párkapcsolatot, azt mondja, talán 5 év múlva belemenne egy ilyenbe, de most nem tudja elképzelni, hogy élete végéig elköteleződjön. Kiemelte, hogy ez nem a személyem ellen szól, hanem egyáltalán nem akar senkivel semmit. Végzősök vagyunk mind a ketten, de messze egymástól fogunk továbbtanulni, szóval azt monda, hogy nem hinné, hogy lenne ideje egy ilyen kapcsolatra úgy, hogy hazajön a kollégiumból és mellettem még a családjával is legyen, ráadásul most sincs sok szabadideje. Teljesen letaglózott. Nagyon ragaszkodom ehhez a lányhoz, olyannyira, hogy én képes lennék várni rá az örökkévalóságig is. Viszont ő azt szeretné, hogy lépjek tovább. Én ezt nem akarom. Úgy fejeztük be, hogy maradjunk barátok. Azóta ugyanúgy megvagyunk, de efelett teljesen átsiklottunk, nem beszélünk róla. Szerintetek, most, hogy tudja, hogy én így érzek iránta, megváltozhat a hozzáállása, vagy ez tényleg így marad? Tudom, hogy nem csak lepattintott, sohasem hazudna nekem, ahogy én sem neki. Szerintetek lehetséges, hogy legyen köztünk még valami, vagy tényleg csak a barátom lesz?
18/F
Szerintem egyenes volt, és megmondta, hogy nem akar semmit barátságon kívül. Teljesen érthető érveket hozott fel (pl. időhiány, távolság).
Kérlek szépen, ne zaklasd őt, mert azt látom, hogy nem értetted meg a lényeget.
Biztos nehéz lehet, de légyszi, hagyd őt békén, hiszen nem ajar tőled semmit!!
Szerintem pont az volt a baj,hogy rázúdultak az érzéseid.
Most még nem tudja ezt kezelni,nem érett meg rá,meg is mondta neked kerek-perec.
Szóval jobb hagyni a jó viszony érdekében,és mert ezt kérte.Legokosabb tiszteletben tartani a döntését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!