Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar elköteleződni vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar elköteleződni vagy nem is tud?

Figyelt kérdés

Több mint 5 éve vagyunk együtt távkapcsolatban (kb. 100 km a táv). 30-as éveinkben vagyunk, minden hétvégén megyek hozzá.

Nem szeretne összeköltözni, nem akar házasságot, nem tudja mit akar az élettől. Néha mondja hogy lehet külföldre költözik. Azt szeretné ha mennék én is vele, de nem akarok. Szerintetek megtud változni valaki ha nem tud/akar elköteleződni? Vagy ez mitől lehet, nem én vagyok a megfelelő partner számára? Voltatok már ilyen helyzetben, ha igen mi lett a vége? Ha esetleg mégis összeházasodásra kerül sor, boldogok lennénk? Vagy ezt neki már régen éreznie kellett volna magától ?

2023. szept. 14. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Te a nő vagy a férfi vagy?
2023. szept. 14. 17:56
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Elég neki a màsikbol a hétvégèk. Nem motivált többre.
2023. szept. 14. 17:56
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ebből jobb már nem lesz úgyse. Ha neked ez nem megfelelő, akkor szakíts vele
2023. szept. 14. 17:58
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez időpazarlás. Ha szeretne téged nemhogy öt évig, egy hónapig se bírt volna távkapcsolatban lenni veled, már rég elvett volna. Vagy hozzád ment volna.
2023. szept. 14. 18:31
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Eleg olcson mered az eleted. 20 ev az 7000 nap. Apropenzre valtottad.
2023. szept. 14. 19:39
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
De ha ő kijelenti , hogy nem szeretne veled komolyan tervezni, te pedig igen, akkor mi tart még vissza? Ilyen esetben a szerelem/szeretet kevés, nem egyeznek az alapkövek az életetekben.
2023. szept. 14. 20:16
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

A legszebb eveidet pazarlod el

Fiatal vagy ahhoz h távkapcsolatban legyél egy sehova sem vezető frusztráció okozó kapcsolatban

Nem Ilyen egy jó kapcsolat, ha Már lettél volna abban akkor ezt nem turod el

2023. szept. 15. 00:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!