Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar elköteleződni vagy nem is tud?
Több mint 5 éve vagyunk együtt távkapcsolatban (kb. 100 km a táv). 30-as éveinkben vagyunk, minden hétvégén megyek hozzá.
Nem szeretne összeköltözni, nem akar házasságot, nem tudja mit akar az élettől. Néha mondja hogy lehet külföldre költözik. Azt szeretné ha mennék én is vele, de nem akarok. Szerintetek megtud változni valaki ha nem tud/akar elköteleződni? Vagy ez mitől lehet, nem én vagyok a megfelelő partner számára? Voltatok már ilyen helyzetben, ha igen mi lett a vége? Ha esetleg mégis összeházasodásra kerül sor, boldogok lennénk? Vagy ezt neki már régen éreznie kellett volna magától ?
A legszebb eveidet pazarlod el
Fiatal vagy ahhoz h távkapcsolatban legyél egy sehova sem vezető frusztráció okozó kapcsolatban
Nem Ilyen egy jó kapcsolat, ha Már lettél volna abban akkor ezt nem turod el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!