Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar elköteleződni velem?! Nem vagyok elég neki!?
Ezt a pasit oly messze kell röptetni tőled amilyen messze csak tudod. Sose légy elérhető számára. Ha bármit érzett volna irántad, akkor egyrészt nem fekszik le veled, másrészt utána nem "mossa kezeit".
Ez minden csak nem egy egyenes férfi.
"Nem mondom azt hogy nem voltak nagyobb veszekedések, konfliktusok a kapcsolatunkban, vagy ne lett volna velem néha undok, de én is azért néha megértem a pénzemet!"
Ez pont elég indok arra, hogy ne akarjon veled lenni. Mindketten jobbat érdemeltek - de azért egy kicsit fejlődni is kellene, nem hisztis gyerekekként viselkedni a kapcsolatban!
Szerintem pontosan látod, hogy mi a szitu veletek.
Amitől fél szerinted, az valszeg úgy igaz és mondd, hogy nincs igaza?
Egy 2-3 éves kapcsolatban alig van már izgalom, inkább csak szeretet és intimitás. Ő a vad érzelmes részt hiányolja és ezért szinte minden más lány épp vonzóbb.
Lehet, hogy pár hónap múlva még visszatérne hozzád, de én erre a kapcsolatra nem tennék fel nagy pénzt.
Azt hiszem, hogy ő olyan típus lehet, mint én: nem nekünk való a házasság, úgy általában.
Én továbblépnék a helyedben.
Én más a sztori felénél nem értettem, miért kérdés ez neked még?
Ez meg egy nagy-nagy tévedés:
"Pont hogy azért feküdt le velem,mert érez még irántam valamit."
Hadd ne magyarázzam el....
"Az aznap estét együtt töltöttük, ami minden szempontból nagyon felemelő, és fantasztikus volt. Úgy néztük egymásra, és viselkedtünk, mint akik full szerelmesek! "
Aha, azt latom, fantasztikus volt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!