Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akar elköteleződni velem?! Nem vagyok elég neki!?
Nézd, nem tudod itt átadni azt, hogy milyen volt a kapcsolatotok, de amit leírtál, egy elég tipikus srác viselkedést látni.
Te, mint nő, többet látsz bele, mint kéne.
Ez is elég tipikus.
A szex jó dolog, a srácok szeretik. Ugye nem kell mondanom...?
Nem vagyunk állatok, vagyis, hát de. Amikor ilyen kérdések jönnek elő, az állati énünk dominál: fészekrakás vs. szabad vadászat
szerintem is többet látsz bele, mint amennyi van
"És még neki is van lelke." - és hol tartja?
Három hónap után megkérdezi, hogy mi is legyen veletek?
Tényleg nem értelek, azt kérdezed, tán nem vagy elég neki...
ő meg azt mondja:
"Úgy érzi ha vele vagyok, hogy rátelepszem, és nem érzi szabadnak magát,"
Túl sok vagy, nem túl kevés.
Ahogy itt kiosztod a válaszolókat - meg is értem.
Nagyon szeretett ő is, de rossz volt és ezért szakítani akart. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy hosszú ideig te voltál a mindene.
A szex nem kihasználást jelent (ezzel ő is vádolhatna), a szex azt jelenti, hogy nagyon vágyott rád és több hónapos kihagyás után is függ tőled, amikor közel került hozzád, akkor csak azt érezte, hogy te kellesz neki - ahogy neked is törölte az agyadból a valós helyzetet az, hogy végre ott volt neked.
Nem arról van szó, hogy menekül az elköteleződés elől, arról van szó, hogy nagyon beléd esett, de azt gondolja, hogy nem fog működni, ezért próbál uralkodni magán és szakítani.
Mindkettőtöknek azt tanácsolom, hogy engedjétek el egymást és magatokban zárjátok le ezt - és ne menjetek bele ilyen játszmákba, hogy "csak még egy kis szex" és "jaj, akkor ez mit jelent".
Ez érdekes vàlasz. :) Ilyet még nem hallottam.Ha nagyon belém esett,akkor miért nem küzd??
Amúgy azóta összejöttünk megint.Fél év volt csupàn.De a legszebb félév ami valaha volt vele!Megkérte a kezemet,hàzat terveztünk venni,s a gyerek téma is felmerült.Sajnos febr-ban úgy döntött valamiért hogy nem folytatja.Ennek lassan 1 éve.Értetlenül àllok a dolog előtt,mert ezt most mindkettőn nagyon komolyan gondolta.(De lehet hogy ő annyira nem?) Néha iszonyúan hiànyzik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!