Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akar elköteleződni velem?!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akar elköteleződni velem?! Nem vagyok elég neki!?

Figyelt kérdés
2 évig éltem együtt a párommal, terveztük a közös jövőnket. Februárban elkezdtünk házakat nézegetni a neten, de megyegyeztük hogy leghamarabb csak jövőre. Szóval már szinte az jött volna, hogy nemsokára meg is kéri a kezemet. Mondjuk egy év múlva. Nem mondom azt hogy nem voltak nagyobb veszekedések, konfliktusok a kapcsolatunkban, vagy ne lett volna velem néha undok, de én is azért néha megértem a pénzemet! De nem sokkal a háznézegetés után nagyon összevesztünk, vagyis megbántott mélyen valamivel. Ezután vagy két hónapig ilyen se veled, se nélküled kapcsolatban éltünk, Egyszer szerette volna hogy ne menjek el, mert nélkülem már nincs értelme neki, aztán meg arra kért hogy költözzek el. Ezt ment két hónapon keresztül. Aztán sajnos szakítás lett a vége. El is költöztem. Azonban ott maradt pár cuccom, amit nem tudtam elhozni. Leghamarabb szeptember elején, mert akkor ő nem ért rá, hogy érte menjek. Iszonyúan megviselt a szakítás. Teljesen magamba zuhantam, konkrétan belehaltam az elvesztésébe. Ezt ment másfél hónapig, de napról napra egyre jobban lettem. Kezdtem összeszedni magam, mert nekem is van életem, amit élnem kell! Akár nélküle is! De sokat gondoltam rá, és néha pokolian hiányzott! Ez alatt a három hónap alatt nem keresett, nem beszéltünk semmit. Egyedül a nővérével beszéltem, mert jóban vagyunk. A szülei is nagyon szeretnek engem, és engem szeretnének a családba. (De ez mellékes. ) Az a lényeg, hogy három napja rámírt, hogy „akkor vmikor elhozná nekem a cuccaimat, ha Pesten vagyok. Vagy van-e valami elképzelésem hogy mi legyen velük? ” Innen indult el egy beszélgetés, és a vége az lett hogy találkoztunk. A hatalmas szakadó esőben is átcaplatott a városon, mert mindenképpen el akart jutni hozzám (ezt ő mondta). Aztán nála kötöttem ki. Teljesen másképp tekintettünk egymásra. Rajta is láttam változást. Az aznap estét együtt töltöttük, ami minden szempontból nagyon felemelő, és fantasztikus volt. Úgy néztük egymásra, és viselkedtünk, mint akik full szerelmesek! A két év alatt nem éreztem így iránta, mint az elmúlt két napban, és az ő szemében sem láttam ennyire intenzív érzelmeket. Nagyon boldog voltam. Azonban! Most jön a bökkenő! Ma délelőtt írja nekem, hogy nem megy ez neki. Csak úgy éreztem hogy ez így volt, pedig nem. Úgy érzi ha vele vagyok, hogy rátelepszem, és nem érzi szabadnak magát, pedig neki erre szüksége van. (Erre most direkt odafigyeltem. Próbáltam minél lazább lenni, és vidámabb. ) Nem érzi azt hogy velem kéne együtt lennie. Olyan vagyok neki, mint egy kis fájdalomcsomag. Nem bír túllendülni a sérelmein, ami a két év alatt valaha is volt, valamint ragaszkodik az elképzeléseihez foggal-körömmel! Reméli hogy egyszer talál vkit, akiben MINDEN tetszik neki. Bár itt nem tudta megmondani, hogy bennem mi nem tetszik neki. Mondott még több mindent is, de nem emlékszem. Egyszóval ugyanaz történt mint februárban. Úgy érzem hogy mindent elkövet, hogy ne kelljen elköteleződnie velem, mert velem vége lenne a „dalnak”! Én lennék számára az a nő, akivel minden rendben lelkileg, testileg! És velem vége lenne a vadászatnak úgymond. Én pedig azt érzem hogy ő számomra az igazi. Előtte soha nem éreztem még ilyet. De menni akar, ismét elengedem. Sőt! Kicsit tojok is a fejére, mert ez nagyon csúnya viselkedés volt. Mi a véleményetek?

2015. aug. 20. 20:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
No.Hasonló velem is történt,2év után szakítás,majd egyéb okok miatt nem taliztunk 3-4 hónapig,és mikor megláttuk egymást,tombolt a szerelem,stb.Majd hirtelen ugyanoda lyukadtunk ki,amiért anno egyszer abbahagytuk.Nem hiába mondják,hogy felmelegítve sokszor nem jó egy kapcsolat.Hirtelen fellángolás,majd észhez térve jönnek a negatív gondolatok,ami nem tetszik a másikban.Ne erőltesd,nem akarja és kész.
2015. aug. 20. 22:26
 12/17 anonim ***** válasza:
37%

Nézd, nem tudod itt átadni azt, hogy milyen volt a kapcsolatotok, de amit leírtál, egy elég tipikus srác viselkedést látni.

Te, mint nő, többet látsz bele, mint kéne.

Ez is elég tipikus.

A szex jó dolog, a srácok szeretik. Ugye nem kell mondanom...?

Nem vagyunk állatok, vagyis, hát de. Amikor ilyen kérdések jönnek elő, az állati énünk dominál: fészekrakás vs. szabad vadászat

2015. aug. 20. 22:30
 13/17 omba ***** válasza:
100%

szerintem is többet látsz bele, mint amennyi van

"És még neki is van lelke." - és hol tartja?

Három hónap után megkérdezi, hogy mi is legyen veletek?

2015. aug. 20. 22:45
 14/17 omba ***** válasza:
66%

Tényleg nem értelek, azt kérdezed, tán nem vagy elég neki...

ő meg azt mondja:

"Úgy érzi ha vele vagyok, hogy rátelepszem, és nem érzi szabadnak magát,"

Túl sok vagy, nem túl kevés.

Ahogy itt kiosztod a válaszolókat - meg is értem.

2015. aug. 21. 00:11
 15/17 anonim ***** válasza:
32%

Nagyon szeretett ő is, de rossz volt és ezért szakítani akart. Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy hosszú ideig te voltál a mindene.

A szex nem kihasználást jelent (ezzel ő is vádolhatna), a szex azt jelenti, hogy nagyon vágyott rád és több hónapos kihagyás után is függ tőled, amikor közel került hozzád, akkor csak azt érezte, hogy te kellesz neki - ahogy neked is törölte az agyadból a valós helyzetet az, hogy végre ott volt neked.

Nem arról van szó, hogy menekül az elköteleződés elől, arról van szó, hogy nagyon beléd esett, de azt gondolja, hogy nem fog működni, ezért próbál uralkodni magán és szakítani.

Mindkettőtöknek azt tanácsolom, hogy engedjétek el egymást és magatokban zárjátok le ezt - és ne menjetek bele ilyen játszmákba, hogy "csak még egy kis szex" és "jaj, akkor ez mit jelent".

2015. aug. 22. 18:56
 16/17 A kérdező kommentje:

Ez érdekes vàlasz. :) Ilyet még nem hallottam.Ha nagyon belém esett,akkor miért nem küzd??

Amúgy azóta összejöttünk megint.Fél év volt csupàn.De a legszebb félév ami valaha volt vele!Megkérte a kezemet,hàzat terveztünk venni,s a gyerek téma is felmerült.Sajnos febr-ban úgy döntött valamiért hogy nem folytatja.Ennek lassan 1 éve.Értetlenül àllok a dolog előtt,mert ezt most mindkettőn nagyon komolyan gondolta.(De lehet hogy ő annyira nem?) Néha iszonyúan hiànyzik...

2017. jan. 16. 21:56
 17/17 anonim ***** válasza:
mi lett veletek?
2021. júl. 17. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!