Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori a való életben, hogy az egyik fél azonnal kirakja a másikat a közös jogcímen használt ingatlanból?
A régi Barátok közt epizódokban látom, hogy Berényi András azonnal elküldte a feleségét, Zsuzsát, miután kiderült, hogy utóbbi félrelépett, néhány évvel később pedig fordítva játszódott le a szituáció. A lányuk, Kata a közös albérletből dobta ki Gézát, miután rájött a simlis ügyeire.
Ez mennyire reális? Nekem még nem volt összeköltözős párkapcsolatom, de mindegyik esetnél az az érzésem támadt, hogy jól képen kellene törölni a lakást kisajátító felet.
Ha a barátom ki akarna dobni a közösen fizetett albérletünkből, bármilyen mocsokságot is követtem el ellene, kiröhögném, elmenni pedig legfeljebb akkor mennék, ha fizeti a szállásom.
Sajnos van ilyen.
Ismerek olyan férfit, aki lesunyt fejjel elment, amikor a felesége kirakta a KÖZÖS lakásukból. A helyében tuti szemberöhögtem volna a nőt.
Sajnos nem is gyakori, meg nem is reális. Ez az "én már kidobták volna meg elváltam volna" sajnos pont ezért szokott a valóságban másképp kinézni. Papíron elváltok, de az utcára nem teheted.
Más a helyzet akkor, ha a lakás az egyik félé, és/vagy a másiknak meg van hova mennie. Ilyen esetben reális, hogy egy komoly konfliktus után kiteszik a lakásból. Vagy összeszedi a cuccait és elmegy.
Mondjuk az is igaz, hogy aki nincs tisztában a jogaival, és/vagy megfélemlítik, az elmegy, ha elzavarják.
4.
Mondjuk annyi előnyöd volt, hogyha téged dob ki, akkor már másnap dörömbölt volna az ajtaján valami nőjogi szervezet, hogy ezt hogy merészelte.
6.
Nem tudsz jól panaszkodni. Helyi szinten a bűnöző elemek is a pofájába röhögnek bárkinek, hogy estére már kint lesznek. És tényleg kint is vannak. Még akkor is, ha mindenki tudja, hogy elkövették, amit.
A minap vetített részben a mindig kemény, megnyerő, magabiztos Berényi Miklóst dobta ki a SAJÁT lakásából Nóra, miután Miklós megcsalta 🤣🤣
Komolyan ennyire ócska papucsférjekkel volt tele az ország a 2000-es években, akiket ki lehet tenni a saját ingatlanjukból? Vagy ennek valójában nincs sok köze a valósághoz, csak sorozatbeli gagyi feszültségkeltésről van szó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!