Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit lehet tenni, ha rájöttem, hogy csak használtak, sőt kegyetlenül átvertek?
A pasi, akivel összejött volna, kiderült, hogy csak a párja terhessége idejére keresett magának kalandot…:( csak ezt éppen velem nem közölte…
Azt hiszem meghaltam :(
Hogy lehet ebből helyre jönni? Hogy nem vettem én ezt észre?
Ami a ferfiaknal a friendzone, az a noknel a fuckzone. De legalabb volt lapatallu bankar csavod, ha nem is sokaig :)
39F incel
Messziről elkerülni a jövőben!
Szerencsétlen nő baszki... én a helyedben még azért előtte jelezném a barátnőjének/feleségének, hogy micsoda gusztustalan féregnek tervez szülni. Elképesztő milyen emberek vannak.
Ja igen, hisz ennyiből látatlanul, kemény 0 darab infóval aztán nagyon lehet tudni, hogy egy "lapátállú bankár" a fickó. 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Lehetnél még ennél is szánalmasabb, 39Fincelke?
Nem tudtad, hogy felesége van és terhes?
Vagy tudtad, de beadta neked, hogy elhagyja miattad a terhes feleségét?
Van különbség a kettő között, bár mindkettő kicsit gondatlanságra utal részedről, hogy nem tájékozódtál a partnered felől...
Mondd el a feleségének!
De komolyan...az ilyen undorító rohadék megérdemli,szerencsétlen nőnek is joga van tudni,hogy milyen ember a férje..
Te meg szakítsd meg vele a kapcsolatot és lépj ki az életéből!!
Sajnos itt sem Te,sem a feleség nem tudott mit tenni,egyikőtök sem hibás,kizárólag a férfi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!