Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy sokan féltékenyek a partnerük exére? Hiszen ha valakivel már véget ért a kapcsolat, akkor az nyilván okkal történt.

Figyelt kérdés

2023. okt. 27. 21:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert aki az exeivel tartja a kapcsolatot az még akar valamit tőle/tőlük.. kiábrándító tud lenni.. én pl ezért szakítottam.. egy elcsíptett messenger üzenetet írt, hogy soha nem felejtelek el.. hát akkor majd engem felejtesz barátocskám!
2023. nov. 6. 15:15
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

11/Az én párom a segítségemmel már minden elkébzelhetőt megtett hogy mi magunk legyünk.Ha nem tud róla rólunk semmit jön a magánnyomozó

De a családja a zsebében van Nagyon jó színésznő jó manipuláltor.Eséjünk nincs hogy lerázzuk.De tudást rákenheti oda ahova akarja.Nem ért akkor sem célt.Sem szétszedni nem tud minket egy fillért sem tud kicsalni a zsebünkből a30+gyerekével.A telhetetlenség egy végtelen ocsmány emberi tulajdonság.Ha luxust akar valaki dolgozzon meg érte.Nem fejni kell a másikat.

2023. nov. 6. 15:34
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Azért mert általában az aktuális pár egyik fele okot ad arra, hogy féltékeny legyen a másik az exre. Sokan nem képesek felfogni, hogy az ex nem való az új kapcsolatba, se haverként, se máshogy, ha ezt nem képes felfogni, elfogadni és inkább az exel való kapcsolattartás a fontosabb, akkor gyorsan húzzon is vissza hozzá. Nem értem miért divat mostanság "hullákhoz" ragaszkodni.... Ami volt elmúlt, túl kell lépni rajta.
2023. dec. 11. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!