Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyílt kapcsolatban mennyire fér bele egy teljes hét a szeretővel? Akik nyílt kapcsolatban élnek, féltékenyek lennétek? N
nincs szerelem, érzelem, csak szex, meg kikapcsolódás.
a vírushelyzet hozta így, hogy már fél éve nem tudtunk találkozni, most viszont lett egy lehetőség hogy vidéken, egy gazdag rokona nyaralójában eltölthetnénk egy teljes hetet. nagy ház, panoráma, jakuzzi, borpince, stb. a távolság miatt nem opció, hogy csak egy estére találkozunk.
a teljes hét is egy opció, lehetne akár "csak" egy hétvége is, de kérdés, hogy a férjemet megkérdezzem-e egyáltalán, nem akarom hogy féltékenykedés legyen belőle (régen havonta 1-2x találkoztunk pár órára másokkal, nem volt féltékenykedés soha, de ez most soknak tűnhet, főleg ennyi kihagyás után)
mivel annak idején megegyeztünk, valószínűleg belemenne, aztán utólag megbánná, ettől félek.
#7 vagyok
Én nem arról beszéltem, hogy közted és a pasas között mivan! Hanem arról, hogy közted és a párod között mi nincsen!
Kérlek ne vedd bántásnak, nem annak szánom, de ahogy látom őszinteség sincsen nem csak szerelem! Azért mondom, mert tisztelet nélkül szerelem nincsen, ha hazudsz neki és ezen agyalsz 100% hogy nincs! Tisztelet nélkül szerelem sem, úgy gondolom, hogy férfiként nem tudsz a párodra felnézni, ezért jöhetett szóba a nyitott kapcsolat.
Miért hazudnék neki?
Azért nem mondom el neki, mert félek hogy már azzal fájdalmat okoznék, vagy esetleg támogatná, később meg megbánná. Nyilván ha így döntök, hogy nem mondom el neki, nem is megyek el. Vagy szerinted nem tűnne fel neki hogy egy hétre csak úgy eltűntem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!