Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyílt kapcsolatban mennyire fér bele egy teljes hét a szeretővel? Akik nyílt kapcsolatban élnek, féltékenyek lennétek? N
Nem csak az a hazugság,ha nem valós dolgot mondasz! Az elhallgatás és a félrevezetés is ez a kategória.
Szerintem egy őszinte kapcsolatban, még ha nyitott is.. fel sem merülne az, hogy nem beszélné meg ezt az egyik fél a másikkal.
Nem tudnék olyan kapcsolatban lenni, ahol nem sunnyogás van, ha nem nézném a páromat vagy Ő nem nézne semmibe. Ha nem mersz őszinte lenni hozzá és elmondani akkor szerinted az milyen viselkedés? Addig kefélsz mással meg jól érzed magadat amíg a párod meg mit sem sejtve átb*szva agyal, hogy mi lehet veled?
Minimum, hogy elmondod és ha belemegy akkor elmész, ha nem akkor meg nem! Ha tiszteled magadat és Őt annyira, hogy tudod tartani magadat ahhoz, amit megbeszéltek!
Az, hogy megbánja-e hogy mit mondd az az Ő dolga, nem a tiéd! Ha rafinált vagy és úgy csavarod a mondatokat és manipulálod, hogy bólintson a dologra akkor ehhez hozzájárultál eléggé! Egyenesen kérdezd meg, konkrétan és ne hatulról!
Én a helyedben megmondanám neki hogy hova megyek és kivel.
Ha nem tetszik neki akkor szóljon.
Ha nem hát így járt.
Felnőtt emberként úgy döntöttettek hogy nyitott kapcsolatban lesztek viselkedj is ügy. Bár jó lenne tudni hogy eredetileg milyen szabályokat fektettetek le ketten.
Köszönöm a válaszokat. Végiggondoltam magamban, és úgy döntöttem tényleg felhozom neki, mert szívesen elmennék, igen. Valóban, ha nem tetszik neki, azt neki kell eldöntenie.
Egyébként a szabályokat annak idején elég lazán fektettük le, de sose volt belőle gond. Nem kell részletes szabály ahhoz hogy tudjuk hol a határ. Pl. ott maradni a másiknál másnap reggelig - ez csak nagyon-nagyon ritkán fordult elő.
Azt beszéltük meg, ha ha bármelyikünk is rosszul érzi emiatt magát, azonnal szól, és abbahagyjuk az egészet. Illetve, hogy a partner választásnál odafigyelünk arra, hogy a másik fél is tisztában legyen vele, hogy ez egy szexkapcsolat, és semmi több.
Nyilt kapcsolat nem létezik.
Soha nem is volt.
Csak azt hiszed hogy abban élsz meg papucs is vagy melette.
Önék mánsodhegedűsködsz két kapcsolatban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!