Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyire vagytok féltékenyek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok féltékenyek a kapcsolatotokban?

Figyelt kérdés
2022. nov. 14. 00:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
95%
Nagyon. Elég gáz vagyok. 33F
2022. nov. 14. 00:39
 2/13 anonim ***** válasza:
98%
Semennyire, amíg nem ad rá okot.
2022. nov. 14. 00:40
 3/13 anonim ***** válasza:
97%
Van bennem egy alap félelem - nem azért, mert a páromban nem bízok, inkább azért, mert csaltak már meg korábban -, de nem engedek túl sok teret neki. Próbálok inkább reálisan látni, mint hagyni, hogy a belső bizonytalanságom legyen erősebb, főleg, hogy a párom semmilyen okot nem ad arra, hogy kételkedjek benne, vagy a kapcsolatunkban. Így nem korlátozom, nem rendezek jelenetet, nem játszmázok, vagy hasonló. Ha rossz érzésem van, azt megbeszélem vele (kedvesen, normális hangnemben elmondom), és ennyi.
2022. nov. 14. 01:00
 4/13 anonim ***** válasza:
96%
Ha okot ad nagyon. Bár ha okot ad akkor nálam előbb-utóbb meg kezdenek szűnni iránta az érzelmek, sajnos, nem vagyok egy megbocsátó típus… akkor is ha kis dologról van szó. Vagy kinek mi kis” ha tudatosan megbánt, úgy hogy rosszul esik és tisztában van vele.. (nem feltétlen kell hozzá harmadik fél)
2022. nov. 14. 01:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Nagyon.
2022. nov. 14. 01:38
 6/13 A kérdező kommentje:
Mikor voltatok utoljára féltékenyek, mi az, ami már nem fér bele?
2022. nov. 14. 01:40
 7/13 anonim ***** válasza:
Miért érdekel ennyire? Csak nem a partnered akarod megbántani?
2022. nov. 14. 02:37
 8/13 anonim ***** válasza:

Én tegnap.

Vannak pultosok pl akiknek tetszik. Soha nem tudhatom amikor elmennek a haverjaival, hogy mik mennek a hátam mögött, vannak e kósza numerák.

Csak azt tudom, hogy mindig hozzám jön haza, akarja a szexet tőlem, a szex alatt nem másokról fantáziál, azok a dolgok izgatják, amik velem kapcsolatosak, es más nők felé helyez(szerinte nem vagyok olyan mint az átlag a szexben hanem jobb), így tehetetlenül próbálom lenyelni a féltékenységet. Mert nem tudok semmit róla amikor nem vagyok ott.

2022. nov. 14. 05:31
 9/13 anonim ***** válasza:
83%
Most már inkább úgy vagyok vele, csak ne tudjak róla. Korábban nagyon féltékeny voltam. Most is az tudok lenni ha határozottan úgy érzem, hogy van miért. De Most már fontosabb a nyugodt élet, kapcsolat. Amíg hazajön időben, nincsenek félreútjai, félrechatelgetései, félretelefonálgatásai...
2022. nov. 14. 05:51
 10/13 anonim ***** válasza:

Nem vagyok. Ha a párom nem ad okot, nem teszem tönkre feleslegesen a kapcsolatot,a saját és az ő napjait.

Mindig is alap volt, hogy mindenki oda megy ahova akar, jelezzük egymásfelé, hogy xy-nal találkozom kb ekkor jövök és ennyi. Járunk külön programokra, párnapos külön nyaralásokra családdal, barátokkal, bulizni, stb.

Ha azt látnám, hogy titkolózik, rejtegeti a telefonját, hírtelen gond lesz, ha a gépét használom, kimaradozna, vagy nyíltan hazugságon kapnám, akkor elveszne ez a bizalom, de akkor a kapcsolat is relatíve hamar végetérne, mert nem vagyok hajlandó gyomorgörccsel tölteni a napjaimat azért, mert ő nem tudja magán tartani az alsóneműt, vagy mert leküzdhetetlen kényszere van más nőkkel írogatni, flörtölni, ismerkedni. Tegye nyugodtan, csak nélkülem. Ez az egész pár hónap alatt képes lenne leépíteni az érzéseimet, mert, az ilyen ember pont semmibe nem nézi a párját, ez az érzés pedig számomra összeegyeztethetetlen egy párkapcsolattal.

Ha valakinek szorosak a monogám kapcsolat határai, nyugodtan mehet amerre lát.

2022. nov. 14. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!