Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok féltékenyek a kapcsolatotokban?
Én tegnap.
Vannak pultosok pl akiknek tetszik. Soha nem tudhatom amikor elmennek a haverjaival, hogy mik mennek a hátam mögött, vannak e kósza numerák.
Csak azt tudom, hogy mindig hozzám jön haza, akarja a szexet tőlem, a szex alatt nem másokról fantáziál, azok a dolgok izgatják, amik velem kapcsolatosak, es más nők felé helyez(szerinte nem vagyok olyan mint az átlag a szexben hanem jobb), így tehetetlenül próbálom lenyelni a féltékenységet. Mert nem tudok semmit róla amikor nem vagyok ott.
Nem vagyok. Ha a párom nem ad okot, nem teszem tönkre feleslegesen a kapcsolatot,a saját és az ő napjait.
Mindig is alap volt, hogy mindenki oda megy ahova akar, jelezzük egymásfelé, hogy xy-nal találkozom kb ekkor jövök és ennyi. Járunk külön programokra, párnapos külön nyaralásokra családdal, barátokkal, bulizni, stb.
Ha azt látnám, hogy titkolózik, rejtegeti a telefonját, hírtelen gond lesz, ha a gépét használom, kimaradozna, vagy nyíltan hazugságon kapnám, akkor elveszne ez a bizalom, de akkor a kapcsolat is relatíve hamar végetérne, mert nem vagyok hajlandó gyomorgörccsel tölteni a napjaimat azért, mert ő nem tudja magán tartani az alsóneműt, vagy mert leküzdhetetlen kényszere van más nőkkel írogatni, flörtölni, ismerkedni. Tegye nyugodtan, csak nélkülem. Ez az egész pár hónap alatt képes lenne leépíteni az érzéseimet, mert, az ilyen ember pont semmibe nem nézi a párját, ez az érzés pedig számomra összeegyeztethetetlen egy párkapcsolattal.
Ha valakinek szorosak a monogám kapcsolat határai, nyugodtan mehet amerre lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!