Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már ilyen jellegű mélyponton a kapcsolatotok? Megoldódott? Mitől volt?
Azt hiszem én is kb hasonlóban vagyok.
Fogalmam sincs merre kéne menni tovább.
Csak vegetálok... :|
F
A gondok maguktól soha nem oldódnak meg. Egy kapcsolathoz két ember kell. Ha mindketten tesznek érte hogy változzon valami pozitív irányban, akkor lesz megoldva a probléma.
De ha csak az egyik fél próbál valamit tenni, a másikat pedig nem érdekli hogy dolgozzanak a kapcsolaton, akkor nem érdemes erőltetni.
Egyezségre kell jutni, amihez jó és őszinte kommunikációra van szükség mindkét fél részéről. Ha nincs asszertív kommunikáció csak a folyamatos vádaskodás, akkor nem lesz megoldása a gondoknak. A sült galambot hiába várjuk, magától nem jön el...
Az én hibáim miatt érzi ezt jelenleg a párom, így leginkább nekem kell változtatnom, amin rajta vagyok.
Ebben a cikkben ( [link] ) azt írják, hogy ha több pozitív élmény keletkezik a másik személlyel, és mellette minél kevesebb negatív, akkor lehetséges. Én is ezt mondtam neki, még mielőtt megtaláltam volna ezt a cikket, ez így logikus. Most azért, mert vannak problémák (ami nem megcsalás, meg hasonlók), még nem kéne, hogy elmúljanak az érzések. :( Mindenkivel lesznek problémák, minden kapcsolatban. Akkor most senkivel se fogja megjavítani őket, hanem mindig szakít és max 2 éves kapcsolatai lesznek egész életében?
"Az én hibáim miatt érzi ezt jelenleg a párom, így leginkább nekem kell változtatnom, amin rajta vagyok."
Miért ő teljesen hibátlan? Csak neked kell változni?
A jó együttműködés érdekében mindkét félnek kell valamennyit változtatni. Van egyszer az adó fél, és a vevő fél. Adni is, és venni is tudni kell az érzéseket.
Ha meg nem illik össze két ember személyisége akkor azt is tudni kell elismerni és nem erőltetni az együttműködést. Az alapszemélyiségen nem lehet változtatni, hanem csak kisebb dolgokban lehet a másikhoz igazodni. Ha az egyik úgy érzi hogy ez nem elég, akkor nem kell erőltetni a kapcsolatot.
Hát ez így egy kissé ellentmondásos.
Azt írtad, hogy kompatibilisek vagytok és jól működtök együtt, de közben meg ő nem szeret téged.
Akkor ez így olyan mint egy jó munkatársi viszony vagy barátság ahol jól tudtok csapatban dolgozni, jó az együttműködés, csak nem szeret a másik (legalábbis nem szerelemmel).
Vagy ha jól viselkedsz, úgy ahogy neki jó, akkor újra beléd szeret?
Mert amit írtál abból ez jön le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!