Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már ilyen jellegű mélypon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már ilyen jellegű mélyponton a kapcsolatotok? Megoldódott? Mitől volt?

Figyelt kérdés
Ahol az egyik fél úgy érezte, hogy nem szereti már a másikat. Mitől lehetett? Ha megoldódtak azok a gondok, amik ezt kiváltották, az érzések is tisztázódtak (pozitív irányba)?

2022. szept. 26. 11:37
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
De mi az ami a konfliktust, problémát okozza? Magától nem alakul ki ilyen.
2022. szept. 26. 12:30
 12/18 A kérdező kommentje:

Miért lenne ellentmondásos? Eddig szeretett, csak az utóbbi időben nem biztos az érzéseiben, valószínűleg a sok negatív dolog miatt (ő is ezt mondta).

A mentális problémámim a gond... És az azokból eredő viselkedésem. De már kb egy éve járok pszichológushoz, és egy hete már csoportterápiára is (mentem volna előbb is, csak hosszú volt a várólista), egy csomó pszichológiai könyvet olvasok, jelenleg is van 4 kiolvasatlan itthon, mindig megcsinálom a "házit", amit a pszichológusom ad, stb. Szóval tényleg dolgozom magamon. Már csak saját magam miatt is, de miatta méginkább.

2022. szept. 26. 12:49
 13/18 anonim ***** válasza:
38%
Ha a szeretet és a tisztelet elmúlik, az már nem jön vissza. Ennek annyi.
2022. szept. 26. 12:50
 14/18 anonim ***** válasza:
47%

Ha nem akar, te hiába ugrálsz rá szeretetet kunyerálva, mint egy sároslábú kiskutya, csak sajnálattal néz majd rád és az nem ugyanaz. Leülni sem jó vele, mert az ember nem attól lesz szerelmes, hogy elmagyarázzák neki, hogy ez az ő érdeke és mostantól dolgozzon meg érte. Inkább azt kellene megvizsgálnod, hogy mi az, amiért beléd szeretett. Ki voltál akkor, mit képzelt el, milyen lesz a kapcsolat. Biztos látott benned valami izgalmasat, érdekeset ami vonzotta. Újra vonzanod kellene, ez kb., ami még leginkább hat a férfiakra. Ami már az övék, azt nem annyira becsülik sajnos, mint amire még vágynak. Legyen valami, amiben jó vagy és régen csináltad, de most kikopott... valami hobbi, tehetség, tervek? vagy te voltál a társaság középpontja?... és legyen egy kis távolság is, valami titokzatos, meglepő. Sokaknál ezért válik be, ha féltékennyé teszik a párjukat, mondjuk azért nem tettel, de megpendítik, hogy XY bókolt, lájkolt... stb. Vagy akár elutaznak, hogy újra legyen mit várni, rákészülni a másikra. De azért ez is kétélű fegyver, elsülhet pont fordítva. Vagy akár valami sikert érnek el valamiben, akár munkában, akár más területen, az is nagyon vonzó tud lenni. Sajnos a szeretet, a stabilitás, az önzetlenség, és pláne az önfeláldozás ebben a szakaszban csak azt jelenti, hogy nagyon leértékeled magadat hozzá képest. Ami nem vonzó, hanem "lábtörlő". A szerelem nem ilyen, az birtokolni akar valamit, ami nem az övé vagy azt hiszi, hogy nem egészen az. Legyél kicsit indirekt és fektess inkább magadba. Kevesebb panaszkodás, több szépség, egészség, vidámság, élet.

Viszont ami az ő része, hogy lép-e feléd, észrevesz-e újra, azt csak ő tudja megtenni. Ezt tiszteletben kell tartanod és erősnek lenni.

Azt is vedd figyelembe persze, hogy biztos-e ez annyira, hogy te még szereted őt vagy csak az a szerelem hiányzik, ami régen volt vagy ahhoz ragaszkodsz, ami lehetett volna, de ő nem akarja ugyanazt. Az ember könnyen becsapja önmagát.

2022. szept. 26. 14:20
 15/18 A kérdező kommentje:

Igazad lehet. :/

Akkor legyek olyan, mint voltam... de olyan vagyok. Azt mondta, hogy a stílusom és a kisugárzásom fogta meg, de az borzasztó negatív, ezt még ő is elismerte. Abból nagyon hiányzik a "vidámság, élet", van helyette depresszió meg öngyilkossági gondolatok... De ez régen is volt, és ennek ellenére szeretett meg még azelőtt, mielőtt összejöttünk volna. Ha ugyanolyan vagyok, mint voltam, akkor mit csináljak?

Igen, én szeretem őt. Ezt már sokszor átgondoltam, megvizsgáltam más oldalról is, hogy vajon ragaszkodás-e vagy más, de mindig arra jutottam, hogy szeretem.

2022. szept. 26. 14:45
 16/18 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem veled van a baj, hanem az ő érzéseivel.

Mert végül is milyen az ember? Hirtelen szerelmes lesz, de olyankor mikor szerelmesek vagyunk, akkor felruházzuk a másik felet olyan pozitív tulajdonságokkal amik nincsenek is neki. Csak kb. 1,5-3 év után szokott felszállni a rózsaszín köd, visszaáll a normális hormonszint és akkor látjuk azt, hogy ki is valóban a másik.

Ez nem azt jelenti hogy a másik ember rossz, csak annyit jelent, hogy már látjuk a valódi énjét ami lehet hogy nem is tetszik annyira mint az elején gondoltuk. Ilyenkor van az, hogy már ki tudjuk mondani, hogy nem vagyunk szerelmesek.

Lehet hogy a pároddal is ez történt. Ő látott téged másnak mint ami te vagy. Most meg az akarná hogy változz olyanná mint az ő eszményképe. De akkor az már nem te lennél.

Sokszor az meg nem elég ha te szereted a másikat, ha ő nem tud hozzád kapcsolódni valamilyen oknál fogva, akkor te a szerelmeddel nem nagyon tudsz mit kezdeni. Csinálhatsz egy listát hogy milyen elvárásai vannak, milyennek kellene lenned, meg is próbálhatod betartani, de ez hosszú távon nem fog működni.

2022. szept. 26. 15:04
 17/18 A kérdező kommentje:

Amikor összejöttünk, akkor én hónapokon keresztül mondtam neki a félelmeimet, és köztük volt az is, hogy félek, hogy csak elképzelt engem valahogy és abba a "valakibe" szeretett bele, nem is belém. :( De akkor azt mondta, hogy ez nincs így, a valódi énem miatt szeret.

De ez a listás nem is olyan rossz ötlet. Legalább rákérdezek, hogy mit szeretne, hogy milyen legyen, hogyan viselkedjek, mit preferálna, stb. Aztán ha nekem is szimpatikusak az ötletek, akkor törekedni fogok rá, hogy olyan legyek.

2022. szept. 26. 16:21
 18/18 anonim ***** válasza:

Volt ilyen, a penz miatt. Volt, h nem volt mit enni se nagyon. Állandóan veszekedtunk, de nem adtuk fel. Ugy elhidegultunk egymastol, h volt 2 hónapig nem szexeltunk. De megoldottuk, ennek jo pár eve vege. 11 eve vagyunk egyutt. Nem tudnam elkepzelni az eletem nelkule.

26/N

2022. szept. 27. 06:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!