Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok féltékenyek a kapcsolatotokban?
Ha szerelmes vagyok nem vagyok féltékeny, csak féltő.
Ha nem vagyok szerelmes, hanem más motivácál az adott kapcsolatban, iszonyat féltékeny vagyok
Közepesen.
De pont a hetvegen vettem eszre magamon, hogy fejlodok. Egy esemenyen voltunk, ahol feltunt egy (szerintem) nagyon szep csaj, ami engem altalaban kicsit idegesse tesz, es azt kivanom, bar tunne el, csak meg ne lassa a parom, csak szoba ne elegyedjenek...Es most ez az erzes sokkal gyengebb volt, mint altalaban. Valahogy elerkeztem oda, hogy azt gondolom: nincs kedvem magamat idegesiteni, hiszen a sajat gondolataimmal hergelem magam ilyenkor, hanem csak elvezem az estet, az sem erdekel, ha osszebaratkoznak, sot, akkor sem tehetek semmit, ha megtetszenek egymasnak, szoval MINEK a stressz?
Es mint mindig, nem volt az egvilagon semmi aggodnivalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!