Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
FIÚK! Örülnétek neki, ha a barátnőtök átváltozna a kedvetekért?
Vegyük az én példámat.
Minden pasinak van általában egy "álom"nője, akit elképzel magának, szőke nagy mellű, vagy éppen szende kis szűzies. A barátnőjét nem cserélné le, de szívesen ábrándozik ilyenekről néha napján...
A barátomnak pl. a szőke hajú lányok tetszenek, persze aki arca is helyes, nem csak a haj a fontos. Szóval szőke. Csak az a gond, hogy én rövid és vörös hajú vagyok:D Nagyon jó ám a kapcsolatunk, csak azért néha megjegyzi, hogy szívesen látna hosszú szőke hajjal is.:) Ilyesmikre gondoltam, mint paróka...vagy festés... Díjaznátok, ha a barátnőtök próbálná megjeleníteni azt a nőt akit álmaitokban elképzeltek magatoknak?:)
Hajrá Photoshop! Nézzen meg úgy, nézd meg te is magad, ha tetszik (neked és nem neki!), akkor változtass! Ez még nem megfelelési kényszer, mert nem kényszeres. Ha pedig ettől tényleg szebb leszel, akkor mindketten csak jobban jártok.
Gond akkor lenne, ha követelőzne, feltételeket szabna, te pedig mindenben alárendelnéd a saját akaratodat, választásaidat az övének. Amíg nem ez a helyzet, nem kell mindenbe belemagyarázni a problémát. Ha nem szeretne így, ahogy vagy, akkor nem lennétek együtt. Tehát így is szeret, és úgy is szeretni fog. (Felteszem, nem a hajadba szerelmes a pasi, hanem a lényed lényegébe, ami máshol lakik, hacsak nem te vagy Sámson és ő Delila, de akkor te lennél a pasi és ő lenne a csaj. Jaj!) ;)
"14.22 részben igazad van, tényleg szeretnék neki megfelelni :( nem tudom...ez most baj?"
Tekintve, hogy nem tudhatod, hogy később esetleg nem bánod-e meg, szerintem nem éri meg. Nem baj, legalábbis nekünk itt a fórumon biztosan nem, neked lehet később rossz érzés, ha esetleg az fog kijönni belőle, hogy csak az ő kedvéért változtál meg, és neki mégsem volt ez elég jó.
én szőke voltam
a barátom mindig féltékeny volt, kötelezett, hogy fessem barnára
amíg szőke voltam, a neten barna hajú csajoknak írkált levelet a társkerin
most barna vagyok, és így nem vagyok olyan magabiztos, pl kérdeztem, hogy erre vagy arra a szőke csajra hány pontot adnál, és erre a válasza: 10-es skálán 30-at
ezzel annyit akartam csak mondani, ha a barátod nem elégedett veled, utána se lesz az
ezért inkább arra kell törekedni, hogy elfogadjon olyannak, amilyen te szívesen vagy
a megváltozom a kedvedért - nem a legjobb stratégia
faceinhole.com
én itt jöttem rá h jól állna a szőke haj-eddig fekete voltam.
meg is csináltattam,a férjem azt mondta olyan mintha egy új nő lennék-az önbizalmam is megnőtt,szóval megérte magamnak is jobban tetszem
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!