Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem érdekli a vőlegényem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem érdekli a vőlegényemet semmi?

Figyelt kérdés
A kezem is úgy kérte meg, hogy csak a dobozt adta ide, és ennyi, fel se tette azt a bizonyos kérdést sem. De őt nem érdekli egy fotózás sem, már amit így a feleségről és férjről csinálnak. De ő nem szereti a karácsonyt, és semmilyen más ünnepet sem. Nem érdekli semmilyen közös program sem.
2023. okt. 22. 19:07
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%
Nem depressziós?
2023. okt. 22. 19:45
 12/20 anonim ***** válasza:
40%
És milyen igaza van! Nevetséges, amikor a házasodók ilyen idétlen bokrokkal fotóztatják le magukat. Válás után milyen hasznosak az ilyen képek.
2023. okt. 22. 19:46
 13/20 anonim ***** válasza:
70%
Hogy lehet a fotózást feleslegesnek tartani? Csak az marad meg kézzel fogható emlékként. Kisfiam is szereti nézegetni, hogy anya meg apa.. Meg mi is. Az ünnepek szintén a szeretet, várakozás, készülődés, örömöt okozni egymásnak.. Aki ezt nem szereti ott hiba van.
2023. okt. 22. 19:48
 14/20 anonim ***** válasza:
46%

13.

Aztán, mi értelme van, amikor már gyűlölöd azt, aki rajta van? Válás után ez szokott lenni. Senki nem kíváncsi az exházastársára, aki a kapcsolat vége felé bántotta.

2023. okt. 22. 19:49
 15/20 anonim ***** válasza:
75%

Én is ilyen vagyok. A beállított fotókat mindig bénanak tartottam. Miről marad meg emléknek? Arról ahogy a fotós beállította a párt művi pózokba? Persze az más amikor konkrétan az esküvőn készülnek nem beállított képek. Az őszinte. Igen, azon nem lesznek tökéletesek a pózok és az arckifejezések, nem mutat olyan jól a facen. De annak meg nem látom értelmét amit mindenkinél látok, hogy a nő fején fél kiló retussal femme fatale pillantással nézi a férjét, akin meg messziről látni hogy kínosan érzi magát. És ezt 100 képen keresztül. Az esküvőre persze emlekezni akar az ember, de arra minek hogy egy random szerda délután elmentünk egy műterembe bohóckodni? Ez egy mesterségesen kreált emléktárgy, valós esemény nincs mögötte. De a másik verzió is béna, mikor a konkrét esküvő napján van a fotózás, a vendégek meg ott malmoznak órákig hogy mit is keresnek ők itt tulajdnoképpen.

A karácsony meg olyan, hogy mióta gyerek van én is élvezem, de előtte soha. Van én nekem elég dolgom a lakásban, nem hiányzik még a plusz meló a fával meg szezonális giccsel. Ettől még szerelemben együtt vagyunk hosszú évek óta. Ehhez nem kell ünnep.

2023. okt. 22. 21:05
 16/20 anonim ***** válasza:
76%

15.

A sima képeknek valóban van értelme, amik csak úgy spontán készülnek, azokon még nevetni is lehet utólag, még válás után is "Nézd, a Jenci bácsi milyen idétlen arcot vág! Na, a Pista már akkor be volt tüskézve... Mariann néni még élt!"

2023. okt. 22. 21:09
 17/20 anonim ***** válasza:
87%
Az ilyen hogy lett egyáltalán a vőlegényed? 😂
2023. okt. 22. 21:23
 18/20 anonim ***** válasza:
85%
Téged miért érdekel ő az elejétől fogva, vagy a kapcsolat alatt nemhogy jelenleg? Az még hagyján hogy nem esett térdre, de hogy se nem kérte meg a kezed, se nem húzta fel a gyűrűt tiszta tragikomédia. A Karácsonyt, fotózást is megértem valahol, de azért ha közös életet akar veled kezdeni, amibe gondolom a gyerekek is beletartoznak meg kellene magát emberelnie. Milyen példát, sémát mutatna nekik? Te rád is vonatkozik ez mondjuk. Ha ki nem állhatja az ünnepeket, képeket csinálni se szeret akkor milyen lesz a Karácsony, Húsvét családként? Tényleg más pasas már nem akadna? Vagy mindenáron férjhez akarsz menni, gyereket szülni azt jól van? Csak érdeklődöm, mert furcsa hogy még vele vagy.
2023. okt. 22. 21:34
 19/20 anonim ***** válasza:
83%

Azért van vele, mert fél az egyedülléttől.

Pedig...lépni kéne.

2023. okt. 22. 22:37
 20/20 anonim ***** válasza:
56%
#19 pontosan. Gyava nonek nincs jovoje.
2023. okt. 23. 05:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!