Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mit tennétek a helyemben?
Kb. fél éve költöztem össze a párommal, (előtte is éltünk együtt, nincsen problémánk az együttéléssel) 3 éve vagyunk egy pár.
Eddig minden tökéletes volt, jelenleg is tervezzük a családi házunkat és szeretnénk gyerekeket is.
Viszont egy pár hónapja borzasztó szorongásom van, mert nem tudom milyen döntést hozzak, imádom a párom, úgy érzem hogy minden rendben van köztünk de annyira hiányzik a kaland az életemből.
Nem feltétlen bulizásra gondolok, de megrémít a gondolat hogy elkötelezem magam és egy boldogtalan édesanya leszek pár év múlva.
Viszont ha most szakítok a párommal úgy érzem hogy életem nagy lehetőségét veszíteném el. Ő a lelkitársam, de borzasztóan unalmas az életem.
Minden nap komor, szomorú hangulatom van mert semmi igzalom nincs az életemben és részben ő gátol ebben.
Amióta egy pár vagyunk csak együtt megyünk mindenhova, azóta nincsenek férfi barátaim, és lassan már nők se. (természetesen nem tiltott el senkitől, csak így alakult)
Nem akarok úgy visszaemlékezni a fiatal éveimre hogy unalmasan teltek el, de egyszerűen belehalnék ha emiatt elkellene dobnom a párom.
Már sokszor beszéltem neki erről de valahogy nem jutottunk semmire, ugyan úgy folytatódtak a monoton napok.
Van erre bárkinek bármi érdemleges tanácsa?
Érzett már hasonlót valaki?
22/L
9 - "Nincs annál nagyobb "kaland" egy nap, mint mikor a szerelmeddel órákon át beszélgettek romantikusan" - Te szerelmes vagy, ezért boldog, a kérdező viszont nem szerelmes, ez a nagy különbség. Szerintem nem szabad egy olyan kapcsolatban benne maradni, amit ununk és nem dob fel, és nem jó benne lenni.
Kérdező, nem vagy a megfelelő emberrel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!