Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MissLocsiFecsi kérdése:
Lányok! Ti mit tennétek a helyemben?
Figyelt kérdés
szóval lenne egy olyan problémám, hogy nemrég összejöttem egy fiúval, akiért teljesen odavoltam és nagyon örültem hogy végre együtt lettünk. Aztán pár napra rá hogy összejöttünk, megismertem egy angol táborban egy fiút aki nagyon megtetszett...gyakran lógtam vele, de kettesben nem igen maradtunk, meg igyekeztem határt szabni magamnak.. Látszolag én is bejöttem neki, de soha nem léptük túl a barátságot, csak jól elvoltunk... Gondoltam mindegy ugyis mert visszamegy Kanadába(ugyanis ott lakik) és majd elfelejtem... De nem igazán felejtettem el, bár jobb lett a helyzet, csak szörnyű büntudatom van, mert nekem van barátom mégis megtetszett valaki...szóval nem tudom mit tegyek, mert a barátom ettől még fontos nekem csak nem ugy mint régen, a másik sráccal meg neten tartom a kapcsolatot, mint barát és fontos nekem...2013. aug. 5. 15:05
1/4 anonim válasza:
Szerintem tartsd meg mindkét pasit. Az egyiket párodnak,a Kanadait pedig barátodnak(de nem többnek).Majd idővel eldől, h a jelenlegi pároddal mennyire illetek össze,és ha netán szakítanátok,akkor még mindig van egy barátod,akivel esetleg össze is jöhettek.
2/4 anonim válasza:
Próbáld megerősíteni a kapcsolatot a fiúddal (Legyetek többet együtt) és kicsit kevesebbet foglalkozni a másikkal. Nem éri meg ilyen netes kapcsolatok végett hanyagolni senkit.18/L
3/4 anonim válasza:
hagyd ott a pasidat , feleslegesen hülyited .. amit te iránta érzel az nem szerelem. aztán próbálj kicsit felnőni egy kapcsolathoz, egyszerre több embert nem lehet szeretni, az hogy valaki szimpatikus nem azt jelenti hogy rögtön kapcsolatba kell vele kezdeni.Majd lesz idő amikor megéri belekezdeni egy kapcsolatba, amikor szerelmes is leszel... azt majd észrefogod venni nyugi.Így felesleges.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm mindenkinek a válaszokat :)
2013. aug. 5. 18:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!