Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok! Ti csináltok ilyet egy kapcsolat után?
rossz viszonyban váltatok el egymástól és szidjátok egymást meg fikázzátok mindenkinek akivel csak találkoztok,kitörlitek egymást fb-ről és nem beszéltek egymással,mert elvileg utáljátok egymást
de egy-két hónap után meg egyikőtök fb-n felveszi a másikat isminek és lájkolni kezdenek egymásnál,de közben ugyan úgy szidják egymást
akkor ez mire jó?
minek kell felvenni meg ráadásul lájkolni is,meg kedvesen kommentelni?
Röviden: nem.
Ha mást nem, azért nem, mert volt, hogy jol éretük magunkat, nekem ez a fontos, én nem fogom őt ócsárolni senki előtt.
nem csinálnék ilyet semmi esetben sem
ha rosszul is végződött se kell mindenkinek tudnia és nem kell ennyit foglalkozni vele
amúgy ha ilyen volt, miért jelölted vissza?
egyik ismerősönél van ez
ott a csaj törli ki és jelöli be újra de a csávó elvileg nem akar tőle már semmit és ha kérdezi valaki akkor annyit mond hogy inkább ne beszéljünk arról a nőről
de azért felveszi és lájkol nála a csaj meg kommentelget
Nekem is van hasonló szitum, csak nem pasival, hanem általános iskolás barátnővel volt. Általánosban alsóban nagyon jó barátnők voltunk, aztán összevesztünk, egész felsőben utáltuk egymást, aztán elballagtunk, gimisek lettünk (külön suliban), pár év múlva facebookon ismerősök lettünk, ha összefutottunk véletlenül, akkor mosolyogva köszöntünk egymásnak, de én szidom őt, amikor szóba kerül, és a szomszéd csajával egy gimibe jártam, őtőle visszahallottam, hogy ő is szid engem. XD Szóval van ilyen.
19/L
hát akkor ti sem vagytok jobbak...
nőjetek fel!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!