Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit tennétek a helyemben? Komoly válaszokat légyszi.30F
Két (2) éve jártam egy lánnyal. Nem is volt igazából járás, pár hónap után azért szakítottam vele, mert nem voltam belé szerelmes. Nem vagyok nagyon érzelgős, de érzelem nélkül nem akartam vele lenni. Sajnos egy hatalmas r.banc volt a csaj, 30 évesen már több, mint 30 pasival lefeküdt, egy nős férfi szeretője volt évekig, 1 abortusza is volt már (ezeket ő mondta el...), utána ismertem meg. Akartam, nagyon akartam neki csak úgy hátat fordítani, de elképesztően gyönyörű, és okos, kedves lány, nagyon okos...
Azóta próbálkoztam, de vagy nem jött össze más lánnyal, vagy én nem akartam belemenni olyanba, amibe nem érdemes.
Hihetetlen, sajnálom magam, mert időről időre szembe jut ez a lány, nem tudok nem rá gondolni, annak ellenére, hogy a kapcsolat megszakadt.... Tudom, érzem, hogy nem lenne jó dolog felvennem vele a kapcsolatot, hisz' nem akarok egy ilyen lánnyal komoly kapcsolatot, mindig zavarna az előélete. Viszont a gondolataim nem tudom elterelni, folyton eszembe jut.
Tegnap összefutottam vele az utcán, de másokkal voltam, így csak köszöntünk egymásnak, elmenve egymás mellett.
szerintetek írnom kéne neki, fel kéne-e hívnom? Úgy tudom, hogy van barátja most.
Vagy nincs értelme?
Hát ha van barátja, akkor nagyon nem érdemes.:D
Amúgy meg az előéletén már nem tud változtatni, ne fogadd el, ha nem megy, de vele jár...
Nem tudom, hogy mit csináljak... Ennek a csajnak mindig van valakije.
Sajnos vonz. Mint a molylepkét a gyertya lángja, csak engem már "megégetett".... Ti mit csinálnátok? Felvennétek vele a kapcsolatot? Megpróbálni "megtartani" barátnak? Vagy ne is lássam többet? Töröljem facebookról? Majd' beleőrülök!
Velem is volt már ilyen... egy idő után csillapodott a dolog.
Idő!
Nem igazán értem. Azt írod megégetett. Előtte meg, hogy szakítottál vele, mert nem lettél szerelmes belé. Kicsit üti egymást. Ha hónapok alatt se szerettél bele, mégis minek vennéd fel vele a kapcsolatot? Szerintem csak az egyedüllét miatti hirtelen kétségbeesés miatt tennél ilyen ostobaságot.
32 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!