Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet tudni, hogy csak beképzelem-e, hogy izzik körülöttük a levegő vagy sem?
Mielőtt a párommal megismerkedtem, nyilván sok lánnyal beszélgetett vagy sok lány tetszett neki. Egyről gondolom is, hogy tetszett neki, nyilván csak Facebookos lájkolgatásokból, meg abból, hogyha összefutunk azzal a lánnyal az utcán, akkor kedvesebben, de mégis megszeppentebben köszön a párom neki... , vagy hogy, na tudjátok, biztos láttatok már ti is ilyet 🤣
Múltkor voltunk egy buliban, ahol ez a lány is ott volt. És azt éreztem, hogy néha a lány is pillangat a barátomra, és talán a barátom is a lányra, vagyis inkább mintha inkább le lenne fagyva szégyenlősségből vagy pont az érzelmek titkolásából, amikor a lány a közelben táncolt.
Nem hiszem, hogy valaha is volt közöttük valami, mert a lánynak akkor is és azóta is van pasija. De mégis olyan rossz ez az érzés vagy gondolat, és szeretném legyőzni, és nem nyíltan megélni a párom előtt :(
Mit gondoltok, mit tehetnék, vagy mégis mi lehet a háttérben?
Köszönöm
De akkor miért nem jöttek össze, mielőtt velem megismerkedett? Előtte kb már másfél éve ismerték egymást. Ez az érdekes benne. Beszélgetést nem találtam Messengerben... 🤭😅 De lehet csak kitörölte, ki tudja.
Egyébként nagyon jó a kapcsolatunk a párommal, eddig hűséges, ragaszkodó, úgy érzem, hogy lelkileg is rendben vagyunk, együtt töltjük minden időnket, és velem tervezi a jövőt.
Szerintem ne ilyenekkel foglalkozz, csak ártasz magadnak.
Az én barátom amúgy elmondaná őszintén, ha bejön neki:) Nem vagyok naiv, egy hosszú kapcsolatban előfordulhat.
Persze, tudom, hogy nem szabad ilyennel foglalkozni. De ugye mégis zavar. Főleg azért, mert nem szeretném ha ebből több lenne, vagy a végén még tényleg én lennék a paliravett harmadik...
Nyilván én is tudom, hogy természetes, ha más is tetszik az embernek. Csak nem akarok hopon maradni.
#4-es vagyok.
"De mégis olyan rossz ez az érzés vagy gondolat, és szeretném legyőzni, és nem nyíltan megélni a párom előtt"
Akkor arra koncentrald az energiadat, hogy hogy tudod legyozni ezt az erzest es jo erzesekkel helyettesiteni.
Nem pedig arra, amit a kerdesben feltettel. Ha megtudnad, hogy "valoban" izzik a levego, mit tennel? Felvetodne tiz masik kerdes.
Inkabb azt kerdezd meg magadtol: mit tesz ez a srac, hogy szeretve erezzem magam? Boldog vagyok?
Boldog vagyok és szeretve érzem magam. Azóta sem érzékeltem, hogy megváltozott volna a viselkedése. Hát, majd igyekszem nem agyalni...
Köszönöm 🥰
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!