Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miben nyilvánul meg, ha két ember közt izzik a levegő? A környezetük ebből mit vesz észre?
Kétszer éltem át vele, hogy izzott köztünk a levegő, és csak azért nem többször, mert szándékosan kerüljük egymást, pont azért mert a környezetünk észreveszi, egyszerűen nem tudunk ez ellen tenni.:( A múltkor szeretett volna látni, de én beszéltem le róla.
Onnan tudom, hogy a környezetünk észrevette, hogy mindkét alkalommal rám kapták a szemüket, és néma, kínos csönd lett. Pedig csak annyi történt, hogy belépett az ajtón és rám nézett. Illetve amikor először izzott fel köztünk nagyon erősen a levegő, akkor mondott egy halk Húúúú....t és állt mellettünk valaki, aki rám kapta akkor a szemét. Legközelebb viszont csak belépett az ajtón és találkozott a tekintetünk és az a társaság semmit sem tudott róla, hogy előtte egyszer bókolt nekem, szóval csak abból vehették le, ahogy egymásra néztünk. Azt se tudom, hogyan, mert kb. egy másodperc volt az egész, nem bírtam állni tovább a tekintetét. Hogy bennem felrobbant a világ, az biztos. De nem kell túlmisztifikálni, elmúlt és csak jól meg akar dugni, semmi több részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!