Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tennétek, ha kiderülne,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a pasitok 10 évet letagadott a korából?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt. Azt mondta: annyi idős, mint én. 20 éve ismerem, mint barátot, de csak 4 hónapja jöttünk össze. Ma véletlenül (kíváncsiságból) belenéztem a személyijébe és kiderült, hogy 10 évvel idősebb.

Az is kiderült, hogy nem abban a városban született, amit mondott, hanem egy másikban.

Azt is mondta, hogy 5-6 éve lakik a mostani lakásában, de rájöttem, hogy csak tavaly óta van oda bejelentve.

Vajon miről hazudott még?

Azt mondta, hogy a foglalkozása hivatásos katona, és egy ismert volt nemesi család leszármazottja (a neve tényleg az, ami az illető családé és a családdal kapcsolatos emlékei, fotói, relikviái vannak). Vajon ez is mind hazugság?:( 45N

2023. okt. 11. 23:55
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

11#

Nem...:(

Éreztem, hogy túl vadregényes dolgokat mesél az életéről, számítottam valami nem-igazmondás kiderültére, de ekkorára nem.

Másrészt viszont olyan, mintha eleve kerestem volna valamit, hogy hazugságon kaphassam, mintha nem bíznék magamban. Viszont tényleg azon kaptam. Nem tudom...ti mit mondanátok neki?

2023. okt. 12. 01:23
 12/49 anonim ***** válasza:
83%

"Másrészt viszont olyan, mintha eleve kerestem volna valamit, hogy hazugságon kaphassam, mintha nem bíznék magamban."

Vagy volt egy megérzésed, hogy hazudik.

Nem tudom elképzelni, hogy ne tudjam valakiről, akit barátomnak tartok, hogy hány éves, szóval ez nehéz ügy.

Emlékszik-e mit csinált 2001. szept. 11-én? Vagy online csekkold, mi volt a legnagyobb sláger abban az évben, amikor születtél. Vagy mi a kínai horoszkópja. "Tudom, hogy egyidősek vagyunk, de te is 78-ban születtél?

Vagy csak simán kérdezz rá.

2023. okt. 12. 01:34
 13/49 A kérdező kommentje:

Köszi a tippeket! Megpróbálok valami hasonlót. Így könnyebb lesz talán.:) És ha nem műxenek, akkor simá rákérdezek.

2023. okt. 12. 01:39
 14/49 A kérdező kommentje:

De ha simán rákérdezek, hogy "mikor is születtél? 78-ban?", akkor azt fogja mondani, hogy igen. Ekkor te bevallanád neki, hogy megnézted a személyijét, és tudod, hogy nem?

2023. okt. 12. 01:47
 15/49 anonim ***** válasza:
100%

Hát hacsak nem valami CIA ügynök vagy totál pszichopata, akkor meglepi a hirtelen kérdés.

De mondhatod azt, hogy igen, megnézted a személyijét, mert meglepi szülinapi bulit akartál neki szervezni, és akartál venni olyan szám alakú gyertyát, hogy kirakd a korát.

2023. okt. 12. 02:10
 16/49 A kérdező kommentje:

Köszi az ötleteket. Az ilyen tapintatosabb kérdésfelvezetésekhez totál fantáziátlan vagyok. Kipróbálom őket.:)

2023. okt. 12. 02:59
 17/49 anonim ***** válasza:
0%
Amúgy régebben még magyarországon is gyakori volt, dédnagypapámmal volt ilyen, de ma is pl Pakisztánban van ilyen én most tudtam meg egy pakisztán ismerősről hogy még mindig jár neki az szja mentesseg pedig már 27 éves. Mert a személyijében más van. De azért még ez se 10 év meg azért itthon ilyen már tényleg nagyon nagyon ritka. Azt meg te látod, hogy mennyinek néz ki.
2023. okt. 12. 04:29
 18/49 anonim ***** válasza:
78%
Pszichopata, azok hazudnak ennyit, mindenről. A foglalkozásáról, a családi dolgaikról, mindenról, azért hogy manipuláljanak, simán letagadják a szüleiket is ha a tervbe nem illik bele. Egyszerűen hajmeresztően viselkednek. Persze idővel sok minden kiderül csak akkor már késő, aki nem találkozott még ilyen emberrel valószínű ek sem hiszi. De gondolom van ott más is nem csak a hazugságok, kihasználás anyagilag vagy szexuálisan vagy máshogy. Mindig van még más is a háttérben, vagy még nem jöttél rá, csak az egy részét látod a nagy egésznek.
2023. okt. 12. 05:39
 19/49 anonim ***** válasza:
90%

Ismertem ilyen beteges hazudozót. Szerintem neked se véletlenül lett gyanús. Tudat alatt keresed az okot a szakításra, mert valamiért nem érzed magad jól vele.

Ha elmondja a valós korát, akkor vele maradsz? Miközben ki tudja, hogy miben hazudik még? Ha szakítani akarsz, azt meg nem kell bizinyítani.

2023. okt. 12. 05:41
 20/49 anonim ***** válasza:
96%
Szerintem ha van egy kis eszed, ne nagyon szövögess közös jövőt egy hazug emberrel. En egy percig sem tudnek benne tovább megbízni.
2023. okt. 12. 05:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!