Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a pasitok 10 évet letagadott a korából?
4 hónapja vagyunk együtt. Azt mondta: annyi idős, mint én. 20 éve ismerem, mint barátot, de csak 4 hónapja jöttünk össze. Ma véletlenül (kíváncsiságból) belenéztem a személyijébe és kiderült, hogy 10 évvel idősebb.
Az is kiderült, hogy nem abban a városban született, amit mondott, hanem egy másikban.
Azt is mondta, hogy 5-6 éve lakik a mostani lakásában, de rájöttem, hogy csak tavaly óta van oda bejelentve.
Vajon miről hazudott még?
Azt mondta, hogy a foglalkozása hivatásos katona, és egy ismert volt nemesi család leszármazottja (a neve tényleg az, ami az illető családé és a családdal kapcsolatos emlékei, fotói, relikviái vannak). Vajon ez is mind hazugság?:( 45N
11#
Nem...:(
Éreztem, hogy túl vadregényes dolgokat mesél az életéről, számítottam valami nem-igazmondás kiderültére, de ekkorára nem.
Másrészt viszont olyan, mintha eleve kerestem volna valamit, hogy hazugságon kaphassam, mintha nem bíznék magamban. Viszont tényleg azon kaptam. Nem tudom...ti mit mondanátok neki?
"Másrészt viszont olyan, mintha eleve kerestem volna valamit, hogy hazugságon kaphassam, mintha nem bíznék magamban."
Vagy volt egy megérzésed, hogy hazudik.
Nem tudom elképzelni, hogy ne tudjam valakiről, akit barátomnak tartok, hogy hány éves, szóval ez nehéz ügy.
Emlékszik-e mit csinált 2001. szept. 11-én? Vagy online csekkold, mi volt a legnagyobb sláger abban az évben, amikor születtél. Vagy mi a kínai horoszkópja. "Tudom, hogy egyidősek vagyunk, de te is 78-ban születtél?
Vagy csak simán kérdezz rá.
Köszi a tippeket! Megpróbálok valami hasonlót. Így könnyebb lesz talán.:) És ha nem műxenek, akkor simá rákérdezek.
De ha simán rákérdezek, hogy "mikor is születtél? 78-ban?", akkor azt fogja mondani, hogy igen. Ekkor te bevallanád neki, hogy megnézted a személyijét, és tudod, hogy nem?
Hát hacsak nem valami CIA ügynök vagy totál pszichopata, akkor meglepi a hirtelen kérdés.
De mondhatod azt, hogy igen, megnézted a személyijét, mert meglepi szülinapi bulit akartál neki szervezni, és akartál venni olyan szám alakú gyertyát, hogy kirakd a korát.
Köszi az ötleteket. Az ilyen tapintatosabb kérdésfelvezetésekhez totál fantáziátlan vagyok. Kipróbálom őket.:)
Ismertem ilyen beteges hazudozót. Szerintem neked se véletlenül lett gyanús. Tudat alatt keresed az okot a szakításra, mert valamiért nem érzed magad jól vele.
Ha elmondja a valós korát, akkor vele maradsz? Miközben ki tudja, hogy miben hazudik még? Ha szakítani akarsz, azt meg nem kell bizinyítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!