Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek, ha a férjem eddig az utcán is letagadott, mert kövér voltam és elhanyagoltam magam, most meg az a baja, hogy túl sokat költöm a pénzt a külsőmre?
Jó lenne belsőleg erősödnöd, önbizalom miatt és nem olcsón adnod magadat surmó férfiaknak. Egy férfinak semmilyen megjegyzése ne legyen párkapcsolatban egy igyekvő, önmagát rendben tartó nőre. Rengeteg olyan romantikus, figyelmes és nővel normálisan foglalkozó férfi van, aki Megbecsüli az ilyen nőt. Neked kell ezeket megtaláld, mert ha szeretve vagy, akkor jobban is érzed magadat a bőrödve és rengeteg szeretetet tudsz adni, ilyen egyszerű. Foglalkozz magaddal és érett, romantikus férfiakkal ismerkedj.
A mindenre véleményt formáló emberek 60 évesen is húzni fogják a szájukat, családban is.
Egyél kevesebbet... még mindig nem értem mi a problémád. Ha nem akarsz lefogyni akkor ne kifogásokat keress hanem mondd azt hogy jól érzed így magad.
Kevesebb kaja + futás ingyen van és nem kell hozzá semmi csak akarat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!