Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mit tegyek, ha a férjem eddig az utcán is letagadott, mert kövér voltam és elhanyagoltam magam, most meg az a baja, hogy túl sokat költöm a pénzt a külsőmre?
Te is dolgozol? Nem az a baja,hogy ő keresi a pénzt Te pedig magadra költesz belőle? Én is spórolós vagyok egyébként,turiba veszek ruhákat,cimkéseket szoktam találni 😊 Vagy így csomo bershka pulcsim,pólom,ugyanígy márkás nadrágjaim,dzsekik stb... Egyiken sem látszik,hogy turis,nem is kiabálja ki,de pl. a pulcsi 500ft nem pedig 5-6ezer 😊 Sokszor amikor megjegyzik,hogy de jól néz ki hol vettem,akkor azért elárulom,hogy turiban vettem. Nincs semmi bajuk,hazahozom,kimosom kétszer,abból a második sanytolos mosás és kész,steril 😊 Anyuéktól,anyóséktól szoktunk kapni vadi új drága ruhát de magunknak nem veszünk annyiért,sajnos sok kiadásunk van. Mondjuk ha nem lenne ennyi,szerintem akkor sem vennék több ezrekért. Csak a cipő és fehérnemű,zokni amit rendes boltban vásárolunk.
Fodrász vagyok,itthon vágom/festem/ápolom a hajam. Álompuha 😊 Syoss termékek váltak be,sampon-balzsam mindig ugyanaz a fajta legyen,a kettő együtt adja a maximális hatást. Nekem nyáron a syoss pure smooth. Télen renew7. Arckrémek. Nem használok,mert mindegy milyen drágát veszek,tocsogós zsíros lesz a bőröm tőle.
Ételek,szerintem a csirkemell nem luxus drága dolog,comb sem és fehérjében gazdag. Zöldségfélék sem olyan luxus cikkek,amik elérhetetlenek lennének 😊 Párod mit szeretne? Zsíros kenyeret egyél? Otthon tornázol az ingyen van. Heti 1 úszás nem sok,ráadásul a gerincednek is jót tesz 😊 Tuti az van a dologban,hogy látja egyre jobban nézel ki és frusztrálja a dolog 😀
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!