Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mit tegyek, ha a férjem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mit tegyek, ha a férjem eddig az utcán is letagadott, mert kövér voltam és elhanyagoltam magam, most meg az a baja, hogy túl sokat költöm a pénzt a külsőmre?

Figyelt kérdés
Elismerem, az elmúlt években nem figyeltem magamra, meghíztam és csak fürdés és fogmosás volt, amit beszorítottam az életembe eddig a kisgyerekek mellett. megromlott a kapcsolatunk emiatt a férjemmel, még társaságba se hívott magával,de már egy ideje elkezdtem adni magamra, és kezdtek olyan szép lenni mint voltam, csak idősebb kiadásban. A férjem nem érti meg, hogy ez nekem, mivel már nem vagyok fiatal, akinek elég egy kis hidratálókrém, sokkal többe kerül. Többe kerül az elmúlt évek által magamnak okozott károk visszafordítása és a megelőzés is, hogy ne essen le az arcom 5 év múlva se. Egészségesebb ételeket kezdtem venni (olivabogyó, saláták, feta sajt stb, teljes kiőrlésű tészta), de ez drágább, mint a brassói vagy spagetti, palizeres vajas kifli kakóval stb. Sportolok és vettem hozzá megfelelő edzőruhát, adidas cipőt. Nyilván ez sem volt olcsó. Ezen kívül jó minőségű pamut ruhát is, hogy ne pattogjon ki az aknéra hajlamos bőröm. Minden fogyással újra kell vásárolnom kisebb méreteket. Jó minőségű kozmetikumokat kezdtem használni, gyógyszertári la roche posayt mert hiperérzékeny a bőröm. Az olcsó dm saját márkástól kipattogok és ég az arcom és kérdéses hogy megelőzésben is hat e, ráadásul idősebbeknek való krém sokszor csak 3-4 ezer ftal olcsóbbak, mint a laroche posay. Retinol, c vitamin, drága alapanyagok,szérumok, pakolások, külön szemránc és arckrémek, mondhatom 10 évet fiatalodtam, kisimultak a ráncaim, ragyog a bőröm. Vitamint és fehérjét is szedek, sportolok, úszni is járok, hogy tónusosabb legyek, mindez megint pénz. Még csini ruhát és sminket nem is vettem, csak ápolom magam. Picsáig akarom növeszteni a hajam, ami a fodrásznál nyilván 10 ezer ölött van, nem úgy mint egy rövid haj, ami olcsóbb, sok hajpakolást is kell rá hazsnálnom. Szóval szépülök, ő meg most azt mondja erre nem tellik. közös a kasszánk. Most mit tegyek, nem akarom feladni a jól bevált rutinomat, amit nagy gonddal építettem ki és teszteltem le?

2020. júl. 30. 11:14
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
ezt a fentit a 10-es válaszolónak írtam aki szerint elég kevesebbet enni plusz futás
2020. júl. 30. 12:37
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Érdekes, hogy a válaszolók egyre jobban nem a kérdés lényegére válaszolnak, hanem táplálkozás tanácsokat adnak nagyon profi szinten: egyél kevesebbet. Röhej :).
2020. júl. 30. 12:38
 13/20 A kérdező kommentje:
ja igen, és valamiért feltételezem hog a 10-es férfi, de akár lehet nő is.
2020. júl. 30. 12:39
 14/20 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem attól tart az ember, hogy ha jobban fogsz kinézni, nem állja meg a helyét a dumája, hogy azért nem szexel Veled, mert elengedted Magad, és keresel egy nála fickósabb, jobb testű, igényesebb férfit. Vagy neki is össze kéne szedni magát, de ahhoz meg lusta. (F50)
2020. júl. 30. 13:00
 15/20 anonim ***** válasza:
0%
Ne haragudj, de gyerekek mellett, munka mellett mikor van időd ennyi szarságra? Mindenhova mászkálni, fogfehérítés stb. Van neked gyereked egyáltalán? Nem kamu ez a kérdés, ne haragudj, de ez annyira életszerűtlen, hogy neked mindenre van időd. Bejárónőtök van, vagy mi? Milyen kezelés kell a hajadra, basszus?Nekem 3 gyerekem van, kondibérletet veszünk pár éve, néha ruhák, évente 3x fodrász, kozmetikus, de vannak olcsó és nagyon jó krémek is, és csá. Igaz, nekünk fontos a sport, és ezért nem hagytam én sem el magam egyik terhesség után sem, de ezek a dolgok nem kerülnek annyira sok időbe, pénzbe.
2020. júl. 30. 15:04
 16/20 A kérdező kommentje:
fogaimat nem kell egész évben megcsinálni, amúgy napi fél órát tornázok itthon (intenzívet) és heti egyszer hétvégén megyek úszni, az két óra, heti kétszer este futni a közeli parkba, 30-40 perc alkalmanként. ilyenkor a férjem vigyáz a két gyerekre, akik már iskolások. A hajamra sampont használok, utána balzsamot. heti egyszer bolti pakolást, egyszer meg olajos házi pakolást, illetve minden hajmosás után hajvégápolót. Ezen kívül még festeni is kell, mert ősz. nincs bejárónőnk, nem az időről szólt a kérdésem. én próbáltam az olcsó krémet, balea és társai. Pár hazsnálat után piros lett a bőröm és húzódott. Csak addig volt sima, amíg épp rajtam volt, a szilikon miatt, amint lemostam, alatta száraz volt és piros volt az arcom mindenütt és csípett. Ugyanez garnier és társai. A gyógyszertári krémet is próbáltam, nem volt olyan jó hatású, és abban nincs is hatóanyag. Örülök, hogy te nem hagytad el magad, nekem ezért is nehéz, mert most sok mindent ki kell javítanom magamon, nem a nulláról indulok.
2020. júl. 30. 15:16
 17/20 A kérdező kommentje:
Az elmúlt 8 évben nem vettem magamnak semmit, csak tusfürdőt és fogkrémet, nem volt se sportcipőm, se fürdőruhám, nem szedtem vitamint se. Mivel fogytam, L-ből M-be, most új ruhákat kellett vennem, amiben sportolhatok vagy itthon lehetek. Egyszerre ez sok kiadás a férjemnek ahhoz képest, hogy eddig gyakorltilag a világon semmit nem költöttem magamra.
2020. júl. 30. 15:18
 18/20 A kérdező kommentje:
mármint nekem és a férjemnek kiadás, mert közös kasszán vagyunk, mint írtam.
2020. júl. 30. 15:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Ez egyáltalán nem sok, így ahogy leírtad, ezeket én is simán megveszem, és nem jelentem be a férjemnek.Miért szól bele egyébként, te is dolgozol, nem? Egyébként tök bunkóság tőle, hogy az utcán letagadott téged, mert a szülés után meghíztál, taplóság. Szerintem jó, hogy magaddal is foglalkozol. A Vichy krémek elég jók, csak ajánlhatom.
2020. júl. 30. 15:21
 20/20 anonim ***** válasza:

Te is dolgozol? Nem az a baja,hogy ő keresi a pénzt Te pedig magadra költesz belőle? Én is spórolós vagyok egyébként,turiba veszek ruhákat,cimkéseket szoktam találni 😊 Vagy így csomo bershka pulcsim,pólom,ugyanígy márkás nadrágjaim,dzsekik stb... Egyiken sem látszik,hogy turis,nem is kiabálja ki,de pl. a pulcsi 500ft nem pedig 5-6ezer 😊 Sokszor amikor megjegyzik,hogy de jól néz ki hol vettem,akkor azért elárulom,hogy turiban vettem. Nincs semmi bajuk,hazahozom,kimosom kétszer,abból a második sanytolos mosás és kész,steril 😊 Anyuéktól,anyóséktól szoktunk kapni vadi új drága ruhát de magunknak nem veszünk annyiért,sajnos sok kiadásunk van. Mondjuk ha nem lenne ennyi,szerintem akkor sem vennék több ezrekért. Csak a cipő és fehérnemű,zokni amit rendes boltban vásárolunk.

Fodrász vagyok,itthon vágom/festem/ápolom a hajam. Álompuha 😊 Syoss termékek váltak be,sampon-balzsam mindig ugyanaz a fajta legyen,a kettő együtt adja a maximális hatást. Nekem nyáron a syoss pure smooth. Télen renew7. Arckrémek. Nem használok,mert mindegy milyen drágát veszek,tocsogós zsíros lesz a bőröm tőle.

Ételek,szerintem a csirkemell nem luxus drága dolog,comb sem és fehérjében gazdag. Zöldségfélék sem olyan luxus cikkek,amik elérhetetlenek lennének 😊 Párod mit szeretne? Zsíros kenyeret egyél? Otthon tornázol az ingyen van. Heti 1 úszás nem sok,ráadásul a gerincednek is jót tesz 😊 Tuti az van a dologban,hogy látja egyre jobban nézel ki és frusztrálja a dolog 😀

2020. júl. 31. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!