Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudnátok bocsátani a férjeteknek, ha kiderülne, hogy többször is megcsalt ugyanavval a nővel és letagadott minket előtte?
Ráadásul megnéztem a telefonját tegnap és több nőt is találtam, akivel intim üzeneteket váltott és az üzenetek alapján többször találkozott is velünk. Külön fiókja volt erre más névvel. Van egy 4 éves kislányunk.
Most mindent megígért nekem, de vajon megváltozhat, ha eddig is ezt csinálta ? Vagy jobb, ha elválunk és engedem, hogy lássa a kislányt. Szeretem Őt mindettől függetlenül. Ők ketten az életeim. És nem igazán tudom, mit csináljak, 6 év házasság után.
Igen megbocsátanám.
De azonnal elválnék és soha nem adnék új esélyt.
Megbocsátást úgy értem, hogy nem leszek emiatt egész életemben folyamatosan dühös. Nem úgy, hogy elfelejtem.
De miért akarnék megbocsájtani? Fel se merülne. Amúgy mit szeretsz benne, mert a leírás alapján nem tudom elképzelni?
Ja, nyilván nem fog megváltozni, de te úgyis el fogod hinni, azért vett el pont téged 😉
"Vagy jobb, ha elválunk és engedem, hogy lássa a kislányt." - Ez a leghelyesebb megoldás hidd el. Ha nem válsz el és mivel te szereted nagyon fogsz szenvedni, ami hatással lesz a házasságra még inkább és a gyerekedre is, az ő nézetét a jövőben a szerelemre, hűségre tönkreteszitek a csalfa férjeddel, abban is fog felnőni, hogy vitáztok, vagy te is szeretőt tartasz.
Én értem, hogy a gyereked apja, azt is, hogy 6 év hosszú idő, de a gyereked a legfontosabb, még a te szerelmedtol a férjed iránt is erősebbnek kell lennie a gyereked iránti szereteted! Őt tartsd szem előtt, senki és semmi mást!
Kitartást, meglátod majd jön az életedbe rendes pasi, aki szeretni fog téged is és a lányod is még jobban, mint a saját apja (aki csak önmagát szereti!)!
Tizenéve vagyok házas. Volt nem egy kísértés, aminél azt mondtam, hogy húbammeg és még hullámvölgyben is volt a kapcsolatunk. Mégsem csaltam meg soha a párom. Mert szeretem és TISZTELEM annyira, hogy nem aláznám meg és verném át.
Szóval hidd el nekem, hogy a férjed semennyire nem szeret és nem is tisztel téged/titeket, ha ezt meg tudta tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!