Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A jelenlegi párom feleségül akar venni, én már voltam házas, így nem akarok többször, megérti vajon?
Fú, itt azért más gond is van.
Ha nincs értelme a házasságnak, miért házasodtál meg? Most már nagyokos vagy, hogy ezt tudod, de akkor még nem tudtad? Ki világosított fel, csak a saját rossz példád?
Ha a kapcsolat romlott meg, de házasságnak nevezed, mi a garancia, hogy ez a kapcsolat nem fog megromlani?
Ha neki fontos, de neked mindegy, mert hiszen ugyanúgy kapcsolatban vagy, nem a férfiakra mondtál en bloc nemet, miért is ne házasodnál meg újra?
Meg mióta vagytok egyáltalán együtt, hogy már házasodni akar, te meg már elváltál? Remélem, 40 felett vagy, mert ha azalatt, mintha kissé gyorsan történnének veled a dolgok. De ha meg 40 felett vagy, mennyi idős a faszi, hogy még csak most akar házasodni?
Semmi nem kerek ebben a sztoriban...
Ezt a kérdéskört a kapcsolatotok elején ugyebár tisztáztátok.
Ja nem...
No comment
Süketek párbeszéde...
Kérdező és #5!
Ti nem kommunikáltok a párotokkal? Hasznosabb lenne, mint ideírni.
És ezt nem bántásból írom!
"Te Béla, az az igazság, hogy tudod én már voltam házas és nem szeretnék még egyszer férjhez menni, ezért légyszi meg se kérdezd. Kérlek gondold át, hogy így megfelelő-e neked a kapcsolatunk."
Aztán ő tudja, hogy veled marad vagy sem. Úgyse tudod befolyásolni, meg minek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!