Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változott a házasságotok a jelenlegi helyzetben?
A gyereket minek tanítani? Tanítja online a tanár, azért kapja a pénzét.
A bevásárlást add át a férjednek. Hazajovet pont meg tudja csinálni.
Én a főzést is ritkitanam...
Nálunk emailben jön a lecke, az új anyagot nekem kell megtanítani.
A férjem nem vásárol be, azt mondta, felejtsem el. Minek erőltesse meg magát, mikor én sem teszem. Ezen azt érti, hogy nem fekszem le vele. De nem képes felfogni a pont agyával, ha nem lennék ennyire fáradt, lenne l kedvem hozzá.
Főzni kell, a gyerek miatt mindenképp.
Mar kiirtad ezt egyszer, jobban kifejtve es akkor is azt irtuk, hogy a ferjed kreten es valj el.
Innentol kezdve neked felesleges valaszolni, mert ugyis csak panaszkodni jossz.
Egyszer kell vele ezt megbeszélni, hogy a ház közös, a gyerek közös, az étel közös, tehát a munka is, ami ezzel jár. Vagy szedi a motyóját, és te továbbra is csinálsz mindent egyedül, ő csak fizet, de neked kevesebb dolgod lesz, mert utána már nem kell takarítani.
Gyakorlatba is ültesd át! Add oda a bevásárló listát, és ha nem megy, nem lesz kaja. De akkor tényleg!
Vagy te vásárolsz, ő addig tanuljon a gyerekkel.
De előre megmondom, hogy lószaft se fog csinálni, majd te megoldod, úgy, ahogy eddig.
Mondanám, hogy mire holnap hazaér, csomagolj össze, és két hétre húzz el, őt meg hagyd ott mindennel, a gyerekkel, és oldja meg, de ezt meg te nem fogod megtenni.
Tényleg nem értem, hogy milyen megoldásban reménykedsz, a váláson kívül.
Egyszerű. Nem kelsz 4-kor, hanem felkelsz és ledolgozod a munkaidőd. A gyerek szerintem a bemagolandó marhaságokat meg tudja egyedül tanulni, maximum a matek, fizika, kémia az, ami neccesebb és nem mehet önállóan.
Ha éhesek vagytok akkor rendeltek valami kaját kettőtöknek. Mosni tudsz kettőtökre, kevesebb mosószer fogy, ritkábban kell venni. Teregetni gondolom a gyerek is tud, max 5 percet vesz el az életéből.
A férjed meg zabáljon a munkahelyén vagy ahol akar, mosson magára, vasaljon magára. Elvileg övé is a gyerek, szóval ő is tanulhat vele munka után és jééé! Máris több szabadidőd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!