Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik elvált emberrel házasodtatok (férfiak, nők), nektek volt már előtte házasságotok vagy nektek "első" házasság és csak a párotoknak nem első? Hogy működik?
nekem ez a 2. hazassagom, a ferjemnek az elso. mivel az elso hazasagombol nem szuletett gyerek (es neki sem a baratojetol), semmi jelentosege a volt hazassagomnak. viszont nekunk szuletett kozos gyerekekunk:)
szamomra a volt hazassagom olyan, mint egy hosszu parkapcsolat, a jelenben nem szamit.
37/N es 34/F, 2 eve hazasok, masfel eves gyerekkel.
Nekem első házasság volt, az exférjemnek 2. Sajnos hazudott, hogy az első felesége csalta, anyagilag átverte, én meg elhittem.Aztán kiderült, hogy ő csalt, ő verte át az exfeleséget.Engem is megcsalt, akkor beadtam a válást.
Ne vonj le messzemenő következtetéseket az én esetemből.Van, aki tanul az előző kapcsolatának hibáiból, annak miért ne lenne esélye, hogy másodszor sikerül :)
Elvalt semmi baj de ha van gyerek akkor huzos a dolog
Mas gyereket elturni minden hetvegen es anyagilag is a ferfi fizetese jo reszet viszi.
Nem mindenki alkalmas ra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!