Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Változott a házasságotok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Változott a házasságotok a jelenlegi helyzetben?

Figyelt kérdés
Nálunk én dolgozom most itthon, mellette tanítom a gyereket, vezetem a háztartást, főzök kétnaponta. A bevásárlás is az én feladatom. A férjem elmegy dolgozni, majd hazajön és b nem csinál semmit. Sokszor elmondtam, hogy jelenleg 2x8 órás műszakot kell itthon lenyomni. Szerinte ez hülyeség. Reggel 4kor kelek, hogy haladjon a munkám. És a férjem fel van háborodva, hogy én mit gondolok, hogy 10 órakor már alszok. Mert igazán felmaradhatnék éjfélig.
2020. ápr. 2. 16:13
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De, változtatni akarok. Csak sajna nincs annyi pénzem, hogy külön albérletbe költözzek a gyerekkel és megéljünk kettesben. Attól is félek, hogy kitol velem és nem fizeti sem a hitelt, sem a gyerektartást. És akkor ugrik anyámék háza.
2020. ápr. 2. 18:38
 12/15 anonim ***** válasza:
46%
Ötkor kelek elmegyek dolgozni hazafele bevásárolok hazaérek tanulunk a gyerekkel közbe főzök főzés közbe mosogatok az ebédlőasztalnál tanul a fiam igy két helyre tudok figyelni hétköznap egyszer mosok a nagyobb gyermekünk már megoldja a tanulást egyedül.A férjem hétre ér haza ha akarna sem tudna segiteni mert mire hazaér majdnem minden kész ja és háromszor biztos sexelünk egy héten. Nekem segit a férjem bármire kérem ha időbe hazaérne biztos nekem is kevesebb dolgom lenne én ilyen emberrel nem élnék együtt akire nem lehet számitani bármiben legyen az házimunka vagy akármi.Beszélj vele ha fontos vagy neki változtat ha nem változik semmi akkor érdemes elgondolkodni hogy miért is vagytok együtt.
2020. ápr. 2. 18:46
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Valószínűleg a házasság és gyerek előtt is ilyen volt a férjed. Nem is értem minek mentél hozzá és még szültél is neki...?

Be akarod állítani magad áldozatnak, holott saját magadnak generáltad a problémát és most jössz ide picsogni és panaszkodni. Az ilyen fajta amilyen te vagy, az nem menthető külső segítséggel. Itt csak te tudsz magadon segíteni. Hiába mondanak mit kell tenned és ezt te is tudod, de te jobban szereted az áldozat szerepét játszani. Ez a lételemed.

Pszichológia

2020. ápr. 2. 23:35
 14/15 anonim ***** válasza:

En igy csinalnam:

Mivel faradtsag miatt szex ugysem lesz, folosleges hagynod zsaroltatni magad vele, felkelsz normalis (!!!!) idoben, gyerek kap vajas kenyeret felvagottal, megcsinalod a melodat, felugyeled a sulis dolgokat es NEM FOZOL, NEM TAKARITASZ. Este hidegkaja, lefekszel pihenni.

Ha okelme szova teszi, megmondod h ennyi fert bele a napodba sajnos es csa. Esetleg csinalhatsz egy napirendet ahova utemezz be egy kis mosast 3naponta v egy porszivozast h lassa h majd x nap mulva sorra kerul. De csak bekemenyitessel erheted el h rajojjon h mennyit nem tesz bele ebbe a csaladba.

Hidd el par nap mulva fel fog tunni h nincs tiszta gatya v elege lesz a szendvicsekbol.

Nalunk egy napig tartott a harci helyzet emiatt, kov napon szepen elkezdte atvarialni az eletet es segit amiben tud. (3hetig fekudnom kell veszelyeztetett terhesseg miatt). Hozzateszem a ferjem ertelmes ember (es szeret engem) csak neki is ujra kellett gondolnia h amikor en "semmit nem csinalok", olyankor keszul a finom ebed, a tiszta ruha es mellette tavmunkazok es neha meg a gyerekek hazijaig is eljutok. Ha ez kiesik a kepbol, az latvanyos.

Jah es a gyerekek rugalmasak, nyugodtan adj neki hideget v tesztat szosszal, vmi nagyon egyszerut es gyorsat (csak neki), de semmikepp ne rittyents megszokott tobb oras kajakat egy ideig. Bevasarlas is halaszthato amig vegkepp nem szukseges. Legy kreativ.

2020. ápr. 6. 07:33
 15/15 anonim ***** válasza:

Nálunk a férjem dolgozik home office-ban, én pedig most egyedül viszem a háztartást, előtte megosztva csináltuk bár a nagyja akkor is rám maradt, de most nem szekálom vele.

Viszont vannak surlódásaink az új helyzetből fakadóan, mivel én alig várom hogy vele lehessek, viszont inkább játszana. Remélem kialakul egy új rendszer és megint minden egyenesbe kerül.

2020. ápr. 6. 10:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!