Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Változott a házasságotok a jelenlegi helyzetben?
Valószínűleg a házasság és gyerek előtt is ilyen volt a férjed. Nem is értem minek mentél hozzá és még szültél is neki...?
Be akarod állítani magad áldozatnak, holott saját magadnak generáltad a problémát és most jössz ide picsogni és panaszkodni. Az ilyen fajta amilyen te vagy, az nem menthető külső segítséggel. Itt csak te tudsz magadon segíteni. Hiába mondanak mit kell tenned és ezt te is tudod, de te jobban szereted az áldozat szerepét játszani. Ez a lételemed.
Pszichológia
En igy csinalnam:
Mivel faradtsag miatt szex ugysem lesz, folosleges hagynod zsaroltatni magad vele, felkelsz normalis (!!!!) idoben, gyerek kap vajas kenyeret felvagottal, megcsinalod a melodat, felugyeled a sulis dolgokat es NEM FOZOL, NEM TAKARITASZ. Este hidegkaja, lefekszel pihenni.
Ha okelme szova teszi, megmondod h ennyi fert bele a napodba sajnos es csa. Esetleg csinalhatsz egy napirendet ahova utemezz be egy kis mosast 3naponta v egy porszivozast h lassa h majd x nap mulva sorra kerul. De csak bekemenyitessel erheted el h rajojjon h mennyit nem tesz bele ebbe a csaladba.
Hidd el par nap mulva fel fog tunni h nincs tiszta gatya v elege lesz a szendvicsekbol.
Nalunk egy napig tartott a harci helyzet emiatt, kov napon szepen elkezdte atvarialni az eletet es segit amiben tud. (3hetig fekudnom kell veszelyeztetett terhesseg miatt). Hozzateszem a ferjem ertelmes ember (es szeret engem) csak neki is ujra kellett gondolnia h amikor en "semmit nem csinalok", olyankor keszul a finom ebed, a tiszta ruha es mellette tavmunkazok es neha meg a gyerekek hazijaig is eljutok. Ha ez kiesik a kepbol, az latvanyos.
Jah es a gyerekek rugalmasak, nyugodtan adj neki hideget v tesztat szosszal, vmi nagyon egyszerut es gyorsat (csak neki), de semmikepp ne rittyents megszokott tobb oras kajakat egy ideig. Bevasarlas is halaszthato amig vegkepp nem szukseges. Legy kreativ.
Nálunk a férjem dolgozik home office-ban, én pedig most egyedül viszem a háztartást, előtte megosztva csináltuk bár a nagyja akkor is rám maradt, de most nem szekálom vele.
Viszont vannak surlódásaink az új helyzetből fakadóan, mivel én alig várom hogy vele lehessek, viszont inkább játszana. Remélem kialakul egy új rendszer és megint minden egyenesbe kerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!