Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meg tudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok bocsátani a férjeteknek, ha kiderülne, hogy többször is megcsalt ugyanavval a nővel és letagadott minket előtte?

Figyelt kérdés

Ráadásul megnéztem a telefonját tegnap és több nőt is találtam, akivel intim üzeneteket váltott és az üzenetek alapján többször találkozott is velünk. Külön fiókja volt erre más névvel. Van egy 4 éves kislányunk.

Most mindent megígért nekem, de vajon megváltozhat, ha eddig is ezt csinálta ? Vagy jobb, ha elválunk és engedem, hogy lássa a kislányt. Szeretem Őt mindettől függetlenül. Ők ketten az életeim. És nem igazán tudom, mit csináljak, 6 év házasság után.

2023. júl. 21. 16:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
#20-as akkor ez mindent megmagyaráz nincs több kérdésem.
2023. júl. 23. 15:05
 22/24 Mendy98 ***** válasza:
81%

És akkor mi van, ha Egyiptomi?

Akkor nem fáj neked, ha hazudik, megcsal, átver és valójában nem tisztel és nem szeret?

Ha más kultúrából való akkor ez neked megbocsájtható?

Úgy látom inkább mentegetni szeretnéd őt, így valószínűleg nem fogod elhagyni.

Nem fáj még eléggé...

2023. júl. 23. 17:53
 23/24 anonim ***** válasza:
87%

19 vagyok.

Az én férjem Iraki kurd 10 eve

Nem kell neki más felség, (én is sok vagyok neki 🤣❣️), meg más nuni se. Megmondtam ha másik feleség kell menjen, én elválok tőle,es mehetünk dugni oda ahova akarunk. Tartja 10 eve 😇

Nem jogosítja fel arra azért mert muszlim hogy félre dugjon, sőt! Allah tiltja hogy más nővel kozosulj, kivéve ha a felséged. Ezért lett "kitalalva" hogy 4 feleség is akár, (rohadt morbid) de egyenlően kell neki adni. Ha az egyik kap egy táskát kell a többinek is, ha egy házat kap az egyik akkor az összesnek kell. Szóval tiltva van a házasság törés. Nyomd a kezébe a Quran-t, és válj el a pi..ba

2023. júl. 23. 22:35
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
#20. Akkor neki szabad. Meg a mordoriaknak is.
2023. júl. 24. 20:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!