Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Meg tudnátok bocsátani a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg tudnátok bocsátani a férjeteknek, ha kiderülne, hogy többször is megcsalt ugyanavval a nővel és letagadott minket előtte?

Figyelt kérdés

Ráadásul megnéztem a telefonját tegnap és több nőt is találtam, akivel intim üzeneteket váltott és az üzenetek alapján többször találkozott is velünk. Külön fiókja volt erre más névvel. Van egy 4 éves kislányunk.

Most mindent megígért nekem, de vajon megváltozhat, ha eddig is ezt csinálta ? Vagy jobb, ha elválunk és engedem, hogy lássa a kislányt. Szeretem Őt mindettől függetlenül. Ők ketten az életeim. És nem igazán tudom, mit csináljak, 6 év házasság után.

2023. júl. 21. 16:08
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%

Szerencsére nem is kell, aki egyszer megcsalt az menjen isten hírével.

Inkább egyedül mint egy hazuggal!

2023. júl. 21. 18:18
 12/24 anonim ***** válasza:
17%

Fèrfiakat csalni kell, csak visszaadod nekik azt, amit ők tesznek veled.

Gyerekvállalás vicc kategória, bár nálad már mindegy...

2023. júl. 21. 19:04
 13/24 anonim ***** válasza:
86%

Hidd el nem őt szereted,hanem a fejedben idealizált képet róla, az idealizált családotokat, mert az ő énje az is,hogy kamu profilról mutyizik nőkkel a családja mellett.

Tudod egy botlás megeshet,de módszeresen,sokáig,kamu profilokat gyártva,kitervelten nőzni,ez egy ocsmány dolog, ennél többre tartod magad nem?

2023. júl. 21. 19:28
 14/24 anonim ***** válasza:
100%
Miért kéne megbocsátani valakinek aki ennyire nem szeret és tisztel? Vagy a megbocsátás neked azt jelenti, hogy vele maradsz és egyfolytában azon aggódsz, hogy mikor történik meg megint? Mégis mit szeretsz egy olyan emberben, aki többször átvert?
2023. júl. 21. 20:46
 15/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem. Elválnék. Semmi értelmét nem látom a további kapcsolatnak megcsalás után.

Ez azt jelenti számomra, hogy nem szeret, nem tisztel- sem engem, sem a szerelmemet iránta, sem a kapcsolatunkat, sem az együtt töltött időt, sem azt a bizalmat és intimitást ami köztünk van. Ez számomra megalázó és árulás a legjavából, hazudozás, átverés 🤮 undorodom az ilyen emberektől.

Soha nem tudnék benne megbízni ezek után, szóval nem bohóckodnék tovább kamu házasságban kifelé azt mutatva hogy minden oké. Az ilyet szánalmasnak tartom. Megcsalás után már nem olyan minőségű semmilyen szinten se a házasság, se a kapcsolat. Így nem látom értelmét.

Mondom ezt +13 év együttlét után, és közel 12 éve vagyunk házasok.

Ha egy kapcsolatban probléma van, azt vagy őszintén meg kell beszélni, és együtt megoldani, vagy szintén őszintén, egyenes gerinccel le kell zárni a kapcsolatot/ házasságot. Nem mással kefélni. Én ehhez tartom magam, és a páromról is ezt várom el. Aki ezt nem képes nekem megadni, azzal nem akarok semmilyen kapcsolatot. Ennyi.

2023. júl. 21. 21:15
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem bocsátanám meg - nálam a hazugság azonnali szakítóok -, elválnék és ennyi.

Aki egyszer - TÖBBSZÖR - megteszi, az utána is ugyanúgy félrekefél majd, ráadásul jót röhögnek ratjad az új szeretővel. Kell ez neked?

2023. júl. 22. 19:57
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Megváltozni nem fog. Amennyiben, vele maradsz sem lesz jobb. Főként neked, mert azon fogsz agyalni, hogy hol lehet, ha nincs melletted. Mindketten szenvednétek. Csak a válás segít.
2023. júl. 22. 20:01
 18/24 Mendy98 ***** válasza:
100%

Még véletlenül sem. Ez az ember nem szeret, de főleg nem tisztel téged, sem a kapcsolatotokat.

Csak hazudozik össze-vissza, de nem fog változni.

Válj el mindenképp és ne maradj vele. Keress inkább egy öszinte pasit, aki nem ver így át és aki tisztel-szeret.

Már ha akarsz mostanában egyáltalán kapcsolatot ezek után.

2023. júl. 22. 20:19
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Remélem ez kamu...

Meg ha 1x talán megbocsajtanam. Talán (!)

De hogy többször? Ez már nem testisegrol szólt hanem szerelem... Menjen amerre lát, felőlem lehozhatna a csillagos eget is.... Nem. Nem és nem.

2023. júl. 22. 23:27
 20/24 A kérdező kommentje:
Annyit tudni kell, hogy a férjem más kultúra, Egyiptom.
2023. júl. 23. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!