Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek, ha kiderülne, hogy a pasitok 10 évet letagadott a korából?
4 hónapja vagyunk együtt. Azt mondta: annyi idős, mint én. 20 éve ismerem, mint barátot, de csak 4 hónapja jöttünk össze. Ma véletlenül (kíváncsiságból) belenéztem a személyijébe és kiderült, hogy 10 évvel idősebb.
Az is kiderült, hogy nem abban a városban született, amit mondott, hanem egy másikban.
Azt is mondta, hogy 5-6 éve lakik a mostani lakásában, de rájöttem, hogy csak tavaly óta van oda bejelentve.
Vajon miről hazudott még?
Azt mondta, hogy a foglalkozása hivatásos katona, és egy ismert volt nemesi család leszármazottja (a neve tényleg az, ami az illető családé és a családdal kapcsolatos emlékei, fotói, relikviái vannak). Vajon ez is mind hazugság?:( 45N
Lehet ahol élt, úgy értette ott született.
De az iratban a kórház lesz beírva. Mert nyilván nem ott falun született stb stb.
Hát ha hazudott is valamiben, tőle kérdezd meg miért :)
3#
Egy nagyobb baráti társaság tagjai vagyunk mindketten. 20 éve ismerem, és mindig azt hittem, hogy idősebb nálam 6-7 évvel, de nem tudtam biztosan és amikor azt mondta, hogy egyidős velem, elhittem. Álmomban sem gondoltam volna, hogy hazudik erről, megbízható, komoly embernek ismertem.
5#
Nem, a szülinapján soha. Buliztunk együtt sokat, lovagolni jártunk, meg túrázni, szülinapon nem voltam.
7#
És mi derült ki, hogy ki a párja valójában?
Ti mit mondanátok neki?
Nem szeretnék számonkérő stílusban kérdezni erről, de hogy lehet másképp? Hogy ne tűnjek kutakodó, ellenőrizgető nőszemélynek?
Ti elmondanátok, hogy a tudta nélkül megnéztétek a személyijét? Lehet, hogy ez nem volt tisztességes tőlem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!