Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha munkahelyen hív a párom a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha munkahelyen hív a párom a mostanival miért olyan rossz beszélni?

Figyelt kérdés

A volt barátom ha munkahelyen hívott vagy be is szökött hizzám mindig a maganéletünkről beszélt, mindig volt vmi amirol vagy beszélünk vagy vitázunk a munkahely szinte zavaró tenyező volt csak hogy bent kell lennem ahelyett hogy vele lennék inkább es élhetnénk normálisan mivel nagy nulla a melo elotti utáni pár óra ami miatt gyakorta alig aludtunk is mert igy ejszakába is nyúlt minden mindig a beszelgetések haverok rokonok pub vagy bármilyen szabadidő szex vacsora nevetés.

Most masik párom van. Es semmi ilyen. Ha felhív ugyanugy a munkahelyi feeling van csak bennem hogy vergődök bent, semmi más érzelmi töltést vagy pluszt nem okoz a párom, de még gondolkodni sem kell vele. Viták sincsenek. Csak olyat atlagduma mint vmi small talk. Johogynem idöjárás téma.

Most ez lenne a normális hogy pároknak témája sinca munkahelyen vagy egymasnak meloban fel se veszik meg nem zavarják egymást ha dolgoznak és az exemmel mi voltunk az csak az ufok?

Be se johetett a munkahelyemre es bejott alcázva :D

Es ott állt mellettem a vezeto es neki fel se tűnt hogy idegen van jelen:D gyorsan kimentem hozzá:D

Hogy tèrjek vissza ebbe a reális életbe hogy ami volt elmult es más pasik nem ilyenek?

2023. okt. 11. 15:18
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

Aha ja.en az elmeroggyant meg a magát nőnek kiadó meg a minden. Csak mert zavar ha felhív a barátom a munkahelyen és erröl mertem kérdezni.

Azz iggen.

2023. okt. 11. 16:36
 22/32 anonim ***** válasza:
53%

“ Csak mert zavar ha felhív a barátom a munkahelyen”

Eddig nem az volt hogy az a hülye akit zavar?

2023. okt. 11. 16:40
 23/32 A kérdező kommentje:

Nem zavar csak leroviditettem a bajom az hogy a mostani mellett inkabb a munka mint vele a telefon.

Másoknak meg alap hogy a munka az elso a parjuk meg ejtve olyankor a picsbe.

Gondolom azok elmeroggyantoznak engem le.

Általaban ha egy pasi iv ir keres akar stb mindig lesz aki rámszáll gúnyolni.

2023. okt. 11. 16:43
 24/32 anonim ***** válasza:
15%
Azta kva élet ti tényleg 5 perc szünetet sem tartotok munkában soha? :D meg oké sokaknak nem lehet telefon náluk de sokaknak meg igen. Szerintem akinek nincs 5 perce egy nap telefonálni ha éppen kell az nem szereti a párját. Azért egy rendes munkahelyen engednek néha szünetet, nem megbeszélés közepén kell kimenni, de na, amikor alapból is tartanál sem akarsz beszélni életed szerelmével? De nyomik vagytok úristen a kérdést se értitek meg :D
2023. okt. 11. 16:51
 25/32 A kérdező kommentje:

B+ nem a kapcsolatommal van bajom. Élvezem jobb mint az előző.

A munkahelyi hívas az amin elgondolkodtam csak. Akarmit akarnanak itt rámhúzni.

Nem véletlen ex az egyik es nem veletlen estem a másik elé.

Nem véletlenül járok a mostanival.

Minek kiforgatni meg túlgondolni. Minek gyartani meséket körém.

Egy munkahelyi telefonhívas a téma NEM TÖBB.

2023. okt. 11. 16:58
 26/32 anonim ***** válasza:
100%

Van szünet, olyankor eszünk, mosdóba megyünk, egymással beszélünk meg ügyeket, stb. Meg ja, hosszú megbeszélések közben nem szoktunk telcsiszünetet tartani, hanem haladunk.

A párom honnan a fenéből tudná hogy én pont mikor tartok szünetet hogy pont akkor hívogasson?

2023. okt. 11. 17:00
 27/32 A kérdező kommentje:
Itt mindenki gyári munkás? Ott megy ez a kommunista rendszer.
2023. okt. 11. 17:02
 28/32 anonim ***** válasza:
89%

Nem, nem vagyok gyári munkás és nem “kommunista rendszer” hogy azért fizetnek hogy dolgozzak.

2023. okt. 11. 17:04
 29/32 A kérdező kommentje:
Mindenki dolgozik az is aki telefonál a párjával. Meg az is aki kimegy sz.rni is. Meg enni is.
2023. okt. 11. 17:07
 30/32 anonim ***** válasza:
100%
Fubazz, vannak bajok.
2023. okt. 11. 18:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!