Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha munkahelyen hív a párom a mostanival miért olyan rossz beszélni?
A volt barátom ha munkahelyen hívott vagy be is szökött hizzám mindig a maganéletünkről beszélt, mindig volt vmi amirol vagy beszélünk vagy vitázunk a munkahely szinte zavaró tenyező volt csak hogy bent kell lennem ahelyett hogy vele lennék inkább es élhetnénk normálisan mivel nagy nulla a melo elotti utáni pár óra ami miatt gyakorta alig aludtunk is mert igy ejszakába is nyúlt minden mindig a beszelgetések haverok rokonok pub vagy bármilyen szabadidő szex vacsora nevetés.
Most masik párom van. Es semmi ilyen. Ha felhív ugyanugy a munkahelyi feeling van csak bennem hogy vergődök bent, semmi más érzelmi töltést vagy pluszt nem okoz a párom, de még gondolkodni sem kell vele. Viták sincsenek. Csak olyat atlagduma mint vmi small talk. Johogynem idöjárás téma.
Most ez lenne a normális hogy pároknak témája sinca munkahelyen vagy egymasnak meloban fel se veszik meg nem zavarják egymást ha dolgoznak és az exemmel mi voltunk az csak az ufok?
Be se johetett a munkahelyemre es bejott alcázva :D
Es ott állt mellettem a vezeto es neki fel se tűnt hogy idegen van jelen:D gyorsan kimentem hozzá:D
Hogy tèrjek vissza ebbe a reális életbe hogy ami volt elmult es más pasik nem ilyenek?
Szoval exemmel aztbszoktam meg ha hiv a meloban még az is bearanyozza a napom.
A mostaninak meg fel se akarom venni mert ha hiv nem aranyozza be. Hót unalmas. De a legeslegtobben igy vannak hogy nem is hivogatják egymást meloban mert minek.
Hívni akart csóri (a barátom) ésőbb is nemcsak délben, en meg mondtam neki, hogy dehát ugyis nyűglődöm csak bent nem akarom hogy engem kelljen hallgatnia ahogy vergődök.
Es ezutan jutott eszembe hogy amikor az exem hivott ő kibírt ebbol engem zökkenteni mindig. Nem a munkanyűgöt éreztem hanem valahogy feldob felvidít vonz.
Te vagy eltájolva.
Érezni én is szoktam hogy nyilván jobb lenne a párommal meg a hobbijainkkal foglalkozni mint dolgozni, de ettől még továbbra is kell a pénz, pénzt meg időre precízen elvégzett munkámért kapom, amit nehéz abszolválni ha valaki hívogat.
Most elképzelem ahogy kivonulok egy megbeszélésről mert épp hív a pasim hogy csacsogjunk egyet 😂
(1-2 üzenetet szoktunk dobni a másiknak, majd megnézi ha épp van 1-2 perce, de ha hajtós nap van és nem ér rá akkor ez van, nem csinálunk ügyet belőle. De amúgy volt olyan munkahelyem ahova be se vihettem a telefont, akkor se volt gondunk ebből)
12 # de ezt a másik váltja ki. Valaki vagy izgalmas más pasi meg uncsi.
Attól én még szerelmes vagyok a másikba, csak ez olyan rossz hogy vannak ilyen pontok hogy tidom azt hogyegy telbeszelgetés lehet izgalmas is meg faraszto agyzsibbaszto is. Es pont az utóbbit kapom pont a páromtól.
14 de mindkét esetben dolgozom en is. Ne keverj már ide ást.
Ha izgalmas a pasim ha unalmas es felhivnak.
Attol meg munka van pénz kell meg stb ezt mindenki vágja bakker.
De azert nagy kulonbség hogy valakivel van életed es izgalmasabb ő mint a munka, vagy valaki inkabb fel se hivjon mert inkabb a munka mint ő.
Neked egyszerűen az a bajod hogy unalmasnak találod a pasid, eleve nem értem minek kellett idekeverni a munkahelyet.
“ valaki inkabb fel se hivjon mert inkabb a munka mint ő”
Komolyan nem értem miért annyira nehéz értelmezni, hogy nem minden munkahely tolerálja azt hogy idegenek “szöknek be” a dolgozók meg magánéleti pletykapartit tartanak munkaidőben.
Nem tolerálja a munkahely. Hanem nem vágták le.
Azert kevertem ide a munkahelyet mert a munkahelyen vagyok.
Es bakker ha az exem hivott tele lettem eletkedvvel is ha meg a másik hív azon vagyok mikor rakjuk már le.
Es ezt a munkaviszonylataban vettem eszre!
Meg ugye mások is irják mindenhol hogy van akik munkában fel se veszik a pàrjuknak meg fel se hivják egymast(ahol szabad is lehetne). Ez hogy az istenbe lehet normális hogy ebben élnek emberek.
“ mások is irják mindenhol hogy van akik munkában fel se veszik a pàrjuknak meg fel se hivják egymast”
Mert ez az alap, a legtöbb munkahelyre NEM MAGÁNÉLETI TRÉCSELÉS MIATT JÁRNAK BE. Mit nem értesz ezen? :D ha van feladatom, akkor nem érek rá telcsizni, se a pasimmal, se anyámmal, se a szomszéd kiskutyával, senkivel. Mert dolgom van. A legtöbb munkahely erről szól. Hány éves vagy, hogy ezt itt kell magyaràzni??? Azért kérdezem mert tizenévesen még én is így gondoltam mint te, csak aztán felnőttem.
(Amúgy is r0hadt idegesítő mikor valaki egész nap telefonálgat olyan dolgokról amikre senki nem kíváncsi, de ugye mindenki hallja kéretlenül.)
19: Ez az az elmeroggyant csaj aki evek ota irogat ide, tobbnyire valaszokat. Az expasijai mindig “kaparjak” az ajtajat, akik kozul mind elmebeteg volt, a mostani pasija pedig unalmas. Szinte az osszes kerdesnel az exeit hozza fel, akkor is amikor nem az a tema. Felismerem a GYAKORTA szobol, amit rajta kivul itt senki mas nem hasznal(tenyleg senki, itt vagyok kozel 12 eve es egyedul tole olvastam)
Ja es ugy viselkedik mint egy ovodas, mindent kiteker, mindent tulgondol, felreertelmez, de a vege mindig ugyanaz: mindenkinel okosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!