Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha munkahelyen hív a párom a mostanival miért olyan rossz beszélni?
A volt barátom ha munkahelyen hívott vagy be is szökött hizzám mindig a maganéletünkről beszélt, mindig volt vmi amirol vagy beszélünk vagy vitázunk a munkahely szinte zavaró tenyező volt csak hogy bent kell lennem ahelyett hogy vele lennék inkább es élhetnénk normálisan mivel nagy nulla a melo elotti utáni pár óra ami miatt gyakorta alig aludtunk is mert igy ejszakába is nyúlt minden mindig a beszelgetések haverok rokonok pub vagy bármilyen szabadidő szex vacsora nevetés.
Most masik párom van. Es semmi ilyen. Ha felhív ugyanugy a munkahelyi feeling van csak bennem hogy vergődök bent, semmi más érzelmi töltést vagy pluszt nem okoz a párom, de még gondolkodni sem kell vele. Viták sincsenek. Csak olyat atlagduma mint vmi small talk. Johogynem idöjárás téma.
Most ez lenne a normális hogy pároknak témája sinca munkahelyen vagy egymasnak meloban fel se veszik meg nem zavarják egymást ha dolgoznak és az exemmel mi voltunk az csak az ufok?
Be se johetett a munkahelyemre es bejott alcázva :D
Es ott állt mellettem a vezeto es neki fel se tűnt hogy idegen van jelen:D gyorsan kimentem hozzá:D
Hogy tèrjek vissza ebbe a reális életbe hogy ami volt elmult es más pasik nem ilyenek?
Ehhez nem felnőni kell tudni hanem belul meghalni es átmenni robotba.
A munka elott volt 1 óránk kb munka után is csak pár ha aludni is akarunk. Nincs élet sem magánélet sem.
Ne forgasd ki a válaszokat, senki nem írta hogy érdekesebb.
Csak mondjuk a legtöbb embernek kell a fizu hogy befizesse a számlákat, meg kajáljon, meg ehhez hasonló luxus hóbortok, szóval muszáj melózni is nèha.
De a téma az amikor felhiv a parod a munkahelyen!
Amikor a magánélet "befigyel".
Amikor normal esetben érzed hogy inkann vele lennél vmi cabrioban koktellal is mint hogy a meloban rohadj.
De mással meg ezt nem lehet érezni. Nem vágysz arra sem hogy egyaltalán beszélj vele amikor dolgozol.
Amikor hív nem ver gyorsabban a szived hanem inkabb az na ez meg mi ..nak hiv.
És igy lenni kapcsolatban. Vagy én vagyok eltájolva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!