Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kiabál velem a férjem?
20., nem volt mindig ilyen. Sose volt annyira romantikus, de nem volt baj, 100% figyelemmel kifejezte, hogy szeret. Azt is tudja, milyen sampont használok, mert figyel rám. Nem teszetosza, mint sok férfi. Simán elvezetné a háztartást is egyedül.
Nem csal meg, a gyereket gondozza. Pont az ellentéte annak, amire sok nő panaszkodik.
Azért, mert ettől érzi magát nyeregben. Arra van szüksége, hogy te mindig butább, ügyetlenebb legyél, mint ő, ebből táplálkozik az egója. Az én volt férjem ugyanilyen volt. Takarított, mosott, odafigyelt a lakás karbantartására, minden mindig pöpec volt. Csak hát pl hétvégén kb sose mentünk sehova, mert takarítani kell stb. Én is többet kerestem nála, ezzel ő is elégedett volt. Váláskor derült ki, hogy a fizetéséből rakosgatott félre egy számlára, ami az anyja nevén volt.
Az pedig, hogy "otthon is ezt látta", kb 8 éves korig érthető magyarázat az ilyen tettekre. Egy felnőtt ilyen kegyetlenkedést nem csinál öntudatlanul. Nagyon is tudatosan nyomja. Sajnálom.
Súlyosan bántalmazó kapcsolatban élsz. Ez ki fog hatni a gyerek nevelésére is. Mindketten tönkre fogtok menni.
A férjed, azt mondod, besegít a háztartásban.
Meg fogod kapni, hogy háziasszonynak is nulla vagy.
Viszont te keresel többet, felelős állásban, ahova szellemi kapacitás kell.
Cserébe a férjed az emiatti komplexusait veri le rajtad, megspékelve cezaromániás kirohanásokkal.
És ezt te jó házasságnak nevezed?!
Ha elválaz, a gyereket is elperelné tőled arra hivatkozva, hogy még egy pelenkát sem voltál előkészíteni.
Folyamatosan és következetesen döngöl betonba és nyomja el a személyiségedet.
Kérj segítséget a családvédőnél, hogy legyen nyoma.
Ha vele maradsz, tönkre fog tenni.
Láttam már ilyet, sőt! Az unokahúgom hármat is szült egy ilyen háborodottnak, s mire a gyerekek kirepültek , ő is pszichopata őrült lett. A férje még azt is megszabta, hogy hogyan teregesse ki a ruhát. Minden apróságva a nyomába járt, elszámoltattaa 20 deka párizsival is, hogy az a 4 gyerekndk sok, sőt, a gyufával is spórolt. Ha főtt az étel, s később másik rózsát is meg kellett gyújtani, akkor a már használt gyufacsonkot kellett a fővő fazék alatt gyújtani, s azzal a másodikat, hogy majd a körmére égett.
Menekülj mielőbb, amíg viheted a gyereket is, mert rámesz te is, a gyerek is.
Lám, már kezded magadban keresni a hibát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!