Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kiabál velem a férjem?
Kérdező, én is sokáig mentegettem az exférjemet. Aztán eljött a pont, és elváltam tőle. És igen, elköltöztünk a gyerekkel, ő 2 hetente hétvégén fixen láthatja (de előfordul, hogy hétköznapokon is). A kisfiam nagyon apás, uszítani nem fogom ellene, eddig sem tettem.
Viszont ezt a két dolgot (hogy milyen férj, és milyen apa) ideje lenne különválasztanod, mert nem lesz jó vége, hidd el!!
Anyum jut eszembe, aki szintén folyton mentegette a bunkó párját. Ott sem volt soha egy ölelés, egy puszi, kedves szó, csak és kizárólag állandóan kritizálás, parancsolgatás, illetve számonkérés. Arról nem beszélve, hogy soha, sehova nem mentek, mert a faszinak semmi igénye nem volt rá, csak a munka és a kötelességek állandóan.
8 év után elhagyta, aztán addig könyörgött a faszi, hogy megváltozik, hogy egy év szünet után megint összejöttek. Legalább annyi tartás volt Anyumban, hogy már nem költözött vissza hozzá, csak találkozgattak, de így is rápazarolt még éveket. A kapcsolatuk alatt ha szóvá tettük, hogy milyen stílusban beszél Édesanyánkkal, mindig a védelmébe vette, folyton azt mondta: "nem tudja kimutatni az érzelmeit, de jó ember!"
Szerencsére két éve elhatározta magát és végleg befejezte a kapcsolatot, azóta szinte ragyog. Végre újra jár társaságba, programokat szervez, kivirult. Boldog, vidám, önfeledt. Nem kell folyton azon görcsölnie, hogy mikor, mibe fog belekötni a volt párja. Már saját elmondása szerint is elpazarolt idő volt, míg együtt voltak.
Azt áruld el, hogy mire alapozva jelentetted ki azt, hogy jó a házasságotok?
Ezt te sem gondolhatod komolyan, használd az eszed, gondolkozz. Mi jó van benne? Semmi...
A férjed egy egoista, kibírhatatlan s@ggfej...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!