Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy boldog párkapcsolat, házasság? Az enyém boldogtalan. A férjem miatt. A viselkedése miatt (morog, kiabál,ordibál,beszólogat,veszekedik majdnem minden nap). Van 2 kicsi gyerek is.
Hát egy boldog párkapcsolat/házasság pont az ellenkezője annak, amit leírtál. Szerintem nem nehéz kitalálni :D
Én boldog házasságban élek, a férjem nem szólogat be, nem morog, nem kiabál. 2 kicsi gyerek van szintén. Engem nem zavar az érintése, sőt, szeretek vele összebújni, szeretkezni. Odafigyelünk egymásra, segítjük a másikat. Tudunk beszélgetni mindenről- problémákról is, amikre mindig találunk megoldást-, szeretjük egymást.
Én nem mondom azt, hogy egyből válj el, de azért az, hogy már elhidegültél tőle, hogy úgy érzed nem tudsz neki megbocsátani, idővel úgyis ebben végződne. Azért azt meg lehetne próbálni, hogy megbeszélitek mégis miért morog, miért veszekszik folyton, milyen feszültség van benne és ezt miért rajtad vezeti le. Alternatívákat találhatnátok erre, akár sport akár munkahelyváltás (ha a munkája ennyire stresszes), akár bármi más módon, hogy kicsit kiegyensúlyozottabb legyen. Azt meg megpróbálod a védelmére felhozni, hogy ő ezt látta otthon, de a gyerekeid is ugyanígy ezt fogják akkor otthon látni, nekik is ezt a jövőt kívánod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!